Ostalo > Offtopic

TERETANA.BA - Istine i laži

<< < (8/11) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: tenssa  Januar 02, 2011, 07:48:58 posle podne ---Sta reci kad Pedju naziva "propalim Srbijanskim bilderom", necu ni da komentarisem, cudi me jedino da mu neko nije polomio kosti...

--- Kraj citata ---

ovo je do jaja
kada neko ko radi tu gde radi i da se ne ulazi u neke detlje koji ce biti nekim drugim ljudima interesantni kada za to dodje vreme,kaze nekome ovako nesto..hahhahaha..
ali pazi.
da se ovde kolega obrati kolegi...pa ajde.
ali da covek koji u ovaj sport se razume kao marica u kriv kurac kaze ovo za bilo koga..hahahahhahah

o boze

opaquer:
ja sam na ovom forumu vec spominjao sto radi na teretana ba!
ja sam hvalio jednog covjeka koji mi dao popust u fitness centru preko njega uzimao sam jeftinije suplamente i covjek mi je davao majice...shakere itd...nekad mi pokloni 1kg wheya gratis imam popust itd...
oni su moje post izmjenili i rekli da sam ja reko da je covjek supak itd...to je davno bilo i da je ta firma smece i svasta su jos naveli a ja to nisam pisao.....pozdravio sam prijatelje u sarajevu naveo 3 imena .....i to su promjenili i napisali nesto pogrdno i ruzno i na racun nacionalizma!
i mene su banali na tom forumu i nikada nisam vise nit ulazio ovo je jedini forum na koji ulazim jer ga vode realni normalni i okejy ljudi...na njemu ima nesuglasica al niko ti nemjenja post sto napises;)

breshahils:

--- Citat: opaquer  Januar 03, 2011, 10:44:36 posle podne ---ja sam na ovom forumu vec spominjao sto radi na teretana ba!
ja sam hvalio jednog covjeka koji mi dao popust u fitness centru preko njega uzimao sam jeftinije suplamente i covjek mi je davao majice...shakere itd...nekad mi pokloni 1kg wheya gratis imam popust itd...
oni su moje post izmjenili i rekli da sam ja reko da je covjek supak itd...to je davno bilo i da je ta firma smece i svasta su jos naveli a ja to nisam pisao.....pozdravio sam prijatelje u sarajevu naveo 3 imena .....i to su promjenili i napisali nesto pogrdno i ruzno i na racun nacionalizma!
i mene su banali na tom forumu i nikada nisam vise nit ulazio ovo je jedini forum na koji ulazim jer ga vode realni normalni i okejy ljudi...na njemu ima nesuglasica al niko ti nemjenja post sto napises;)

--- Kraj citata ---

Hahahaha ne mogu da verujem.
Ponašaju se kao balavci.
E čega sam se ja naslušao od likova koji VERUJU sta se tamo napiše, i to ljudi koji nisu početnici i balavci... Kod iole razumnog čoveka to ne prolazi što pričaju.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---E čega sam se ja naslušao od likova koji VERUJU sta se tamo napiše, i to ljudi koji nisu početnici i balavci... Kod iole razumnog čoveka to ne prolazi što pričaju.
--- Kraj citata ---

da
ali verovatno pre nekoliko godina
i u bosni ljudi nisu blesavi jbg
jeste da je to mala zemlja i da internet tesko prodire ali brate mili
ja sa kiom sam god pricao a da je iz bosne,isto su rekli
pa mi smo mislili da je taj ba nesto kao OK forum,sajt
kada su videli neke druge stvar i shvatili da je taj lik toliko smesan,jednostavno vise i ne idu tamo
on je ostao tamo sam sa sobom,placa domen i prica sam sa sobom.(hmmmm cudnlih li znakova ;D ;D)

opaquer:
nemam pojma tko je taj admin...al takve stvari zdrav covjek nemoze napraviti;) tako nesto moze da radi samo psihicki poremecena osoba nista drugo...;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju