Ostalo > Offtopic

TERETANA.BA - Istine i laži

<< < (9/11) > >>

breshahils:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 03, 2011, 01:20:42 posle podne ---ADVOKATI SU kontkattirani pa ce gospodin peulic uskoro da dobije poziv za sud po nekoliko osnova i onda s nece moci izvuci da on nema pojma koj su ti sta pisu po forumu,a poziv nece biti samo po osnovnu LICNOG vec ce biti upletna firma kao nosioc tuzbe za narusavanje ugleda,nanosenje stete i svega ostlog sto se bude moglo.

--- Kraj citata ---

Tako je taj lik pretio tužbom  BB forum gde si ti Peđa bio član nekada, jer su na tom forumu članovi ismevali njegov forum i morali su da pobrišu te teme jer im je pretio advokatom.

TERETANA.BA je ubedljivo NAJGORI i NAJSMEŠNIJI forum na našim prostorima. Pa čak je i na ovom forumu postovao umesto jednog našeg člana i u njegovo ime pljuvao sve ostale, ukrao mu lozinku jer je taj naš član radio kod njega i završili su saradnju u policiji i sudu...zaista, zaista nepopravljiv lik i malo je reći da je ljigavac.

Вучко:
Obraz stices godinama...a izgubis ga za 5 min.  :-\

mica86:

--- Citat: Вучко  Januar 04, 2011, 05:59:07 posle podne ---Obraz stices godinama...a izgubis ga za 5 min.  :-\

--- Kraj citata ---
Ali da bi ga izgubio prvo moras da ga steknes :D

Pedja_Petrovic:
ma to mene ne zanima
zanima me to da on dokaze ono sta prica tj da donese dokaze na sud kada dobije poziv
veoma je sve cisto i jasno
dakle
ON je rekao da NESTO NE VALJA i iz tog razloga ce firma da trazi dokaze na sudu da je to tako kako je on rekao
ukoliko se bude hvatao da on to nije napisao,onda ce da dobije drugo-a to je da je kao vlasnik foruma mora da reaguje na takve stvari tj rusenje necijeg ugleda,nanosenje materijalne koristi koja se ps moze dogovoriti vansduskom nagodobom hehehhehehehhe
ali o tom po tom..

Wannabephil:
Banovan sam tamo na vise accounta jos prije 2 godine jer sam odmah shvatio kako je onaj forum jedno veoma saljivo mjesto. Medjutim, tamo je prosjek godina 15 i to kod djece hajmo reci prolazi. I ja kad sam se tek registrovao povjerovao sam u njihove pricice. Mislim presmijesno je sto svaki dan nicu novi accounti koji otvaraju threadove sa pohvalama, sa po jednim postom i potpuno istim stilom pisanja. Sta vise, tesko je povjerovati da jedan covjek sa sela ima gramaticki pravilno napisane recenice, jos i sa afrikatima č ć itd, koji i skroz pismeni ljudi preko neta slabo koriste.. To je forumcic za malu djecu, razumijemo se :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju