Ostalo > Offtopic
TERETANA.BA - Istine i laži
Vendetha:
Nisam upoznat sa ovim sto je Siledra napisao, ali me ne cudi uopste jer ne bi ovo bio prvi put da blati/blate brandove koji isu zastupljeni na njihovom on-line shopu.
Ja radim za Ultimate Nutrition, i mislim da ne trebam previse da govorim o kvalitetu ultimate nutrition-a i da ste upoznati sa trenutnom pozicijom U.N.-a.. i nedavno se pojavila tema na forumu teretana.ba, kao opet ''neki novi clan'' je otvorio temu s pitanjem da li je ultimate nutrition kineska firzma (ili je bila japanska ne znam tacno, nisam uopste htiod a citam te gluposti), kao koliko je to ustvari lose, i da se pojavilo na nasim prostorima (u BiH) ... i sve to samo iz razloga koji je i Siledra naveo..a to je propadanje vlastitog biznisa, i strah od uspona ostalih brandova. Ne smije covjek da pohvali suplement nekog drugog branda, niti da kritikuje bilo sta brandova koji se prodaju na tom forumu. Smjesno da kompleta forum prica samo o 3 usrana brand-a
stvarno smjesno
BokY_LA:
omg sta sam nasao odmah par tema ispod..
NEMA RAZLOGA DA PRIDAJEM ZNACAJ TOM FORUMU...
BokY_LA:
a evo sta prodaje .. prvi put cujem za ove brendove
SCI MENTOR LTD.
U-BOSS LTD.
PHD NUTRITION LTD.
BuKi_pit:
--- Citat: BokY_LA Novembar 29, 2010, 12:17:02 pre podne ---a evo sta prodaje .. prvi put cujem za ove brendove
SCI MENTOR LTD.
U-BOSS LTD.
PHD NUTRITION LTD.
--- Kraj citata ---
sto je najgore odes u shop i napricaju ti za te suplemente kao da su oni nesta do sad ne vidjeno nesta vanzemaljsko x) a SCI MENTOR LTD. navodno iz Velike Britanije pitas ljude koji tamo zive i bave se BB-om nikad nisu culi za tu firmu x) hahhahah
Gurke:
koje sline,boze
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju