Ostalo > Offtopic

Natasa Bekvalac psuje na MTV-ju!!!!

<< < (5/10) > >>

Pirat:

--- Citat: VeljaP  Decembar 05, 2010, 11:59:15 pre podne ---Kao glumac, Sergej je ok....ali da se razvaljuje od droge i alkohola to je isto tacno

--- Kraj citata ---
90 % Srbije sljoka , takva smo nacija ... a za gudru , i da je istina ni ja ni ti ne bi to mogli da znamo... to su samo price... a glupo je nekog na osnovu prica tako okarakterisati..

igor2806:

--- Citat: Jelena_Kresojevic  Decembar 05, 2010, 02:01:31 posle podne ---Nemoj tako... :-\ Jadan covek,ruku nema,karijera mu se srsila,ona imala tumor...ne daj Boze nikome...

--- Kraj citata ---
sta bre,naravno steta coveka ,odlican vatrepolista ,ostao bez ruke..to je bila njegova greska ,kako je coveku kojeg je on udario...pa svaki dan neko na cesti ostaje invalid ili pogine...i sta sad njega neko treba da zali jer je seo na motor i vozio 200 km/h po nekoj seoskoj cesti

Jelena_Kresojevic:

--- Citat: igor2806  Decembar 05, 2010, 02:28:26 posle podne ---
--- Citat: Jelena_Kresojevic  Decembar 05, 2010, 02:01:31 posle podne ---Nemoj tako... :-\ Jadan covek,ruku nema,karijera mu se srsila,ona imala tumor...ne daj Boze nikome...

--- Kraj citata ---
sta bre,naravno steta coveka ,odlican vatrepolista ,ostao bez ruke..to je bila njegova greska ,kako je coveku kojeg je on udario...pa svaki dan neko na cesti ostaje invalid ili pogine...i sta sad njega neko treba da zali jer je seo na motor i vozio 200 km/h po nekoj seoskoj cesti

--- Kraj citata ---

Pa dobro,ja samo kazem...meni je zao ne samo njega,nego i svih drugih ,nisam ja nista lose htela da kazem...Imam i ja sestru koja je invalid,nemoj pogresno da me shvatis...

igor2806:
Ma ok,nemoj mislit da sam te napao ili slicno..

Shumadinac:
Volim kad Natasa prica prljavim jezikom!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju