Ostalo > Offtopic
Natasa Bekvalac psuje na MTV-ju!!!!
Pirat:
--- Citat: breshahils Decembar 05, 2010, 05:32:22 posle podne ---
--- Citat: VeljaP Decembar 05, 2010, 05:20:18 posle podne ---
--- Citat: pirat Decembar 05, 2010, 02:20:31 posle podne ---
--- Citat: VeljaP Decembar 05, 2010, 11:59:15 pre podne ---Kao glumac, Sergej je ok....ali da se razvaljuje od droge i alkohola to je isto tacno
--- Kraj citata ---
90 % Srbije sljoka , takva smo nacija ... a za gudru , i da je istina ni ja ni ti ne bi to mogli da znamo... to su samo price... a glupo je nekog na osnovu prica tako okarakterisati..
--- Kraj citata ---
Sprry, ali ne pricam napamet...doticni je ozbiljan konzument opijata....bzvz bi bilo da pricam javno kako i sta, ali eto, ne bih napisao da ne znam licno da je tako...a njegovo ponasanje kad se devastira je u najmanju ruku jadno...opet i ovo pricam na osnovu licnog iskustva sa njime
--- Kraj citata ---
VeljaP NIKAD ne priča napamet, ostao mu Sergej kratak za 5gr :)
Ma ljudi pustite ih u 3 lepe mate.ne , boli i njih uvo za nas što krpimo kraj sa krajem da plaćamo račune i obezbedimo sebi koji sups tako što odvajamo od usta.
Svi mi psujemo ALI žensko ne treba onako javno čak i da je ispreskako kao vevericu.
--- Kraj citata ---
Sta bebac ti si neki smeker ili borac za zenska prava ovo ono heheh? cool je sve to , samo kad ti neko kaze da jedes govna to vec nije zensko ponasanje nego onakvo kako prilici jednoj sponzorusi kao sto je Nata :) Uostalom meni uopste nije ni jasno zasto mu je to rekla , ne znam za ostale ali najava je bila u saljivom fazonu u skladu sa emisijom itd Ne, nego treba ono ko u Gradnu... joooo brate to kad cujem, a priznajem volim da gledam te morone kad sam dokon onako fino se nasmejem , kada voditejlka kaze :" I sad na scenu dolazi Cira Prdez iz Donjeg Kurcolina kraj Malih Klitorica, zgodan lep , lepo peva , zene ga prosto obozavaju (voditeljka i sama drma vevericu na njega ) , buduca zvezda Grand Kurca sa poslednjim albumom " Fenomenomentalno" , a sad uzivajmo u glasu i divnoj pesmi ovog mladog perspektivnog momka " pa da se useres, naravno karikiram, ali hahahahahahah jos ljudi salju poruke na to sranje ...
ile:
pirat svaka ti cast sto mozes da gledas to sranje pa makar i u dokolici :)
breshahils:
Pirat
Nisi me skontao ono što je "Nata" uradila je BLJAK posebno što je žensko + javna ličnost i da se ja pitam trebalo bi par momaka sa foruma da joj izbije iz glave takvo ponašanje...na pravi način ;)
AlexB:
--- Citat: breshahils Decembar 05, 2010, 07:25:27 posle podne ---Pirat
Nisi me skontao ono što je "Nata" uradila je BLJAK posebno što je žensko + javna ličnost i da se ja pitam trebalo bi par momaka sa foruma da joj izbije iz glave takvo ponašanje...na pravi način ;)
--- Kraj citata ---
Jel vam treba jos dobrovoljaca :D :D :D
Scarecrow:
--- Citat: breshahils Decembar 05, 2010, 05:27:08 posle podne ---
--- Citat: Scarecrow Decembar 05, 2010, 03:40:55 posle podne ---
--- Citat: nellle Decembar 04, 2010, 11:40:29 posle podne ---
--- Citat: breshahils Decembar 04, 2010, 06:58:52 posle podne ---
--- Citat: Scarecrow Decembar 04, 2010, 06:14:57 posle podne ---trsio bih je...
--- Kraj citata ---
Voliš kad priča prostote hahaha :D ako ako valja se :)
--- Kraj citata ---
decko....nije ti ovo stamparija...pazi sta pricas.....
--- Kraj citata ---
sta si ti hteo da kazes? decko...
--- Kraj citata ---
Mislio je na mene...ne obraćaj pažnju na njega on mi je bivša ostavljena "devojka" koja može samo da mi preti i da se u inat meni kar. sa svim frajerima na koje naiđe :) hahaha
Nele stari buljs.n
--- Kraj citata ---
onda nelle izvini. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju