Ostalo > Offtopic
Treba mi pomoć, ko se razume neka se javi da pomogne..
Urlacher:
bio sam u com trade shopu, i pazite sad ovo.. Kaze mi lik, tosiba satelite L650-11R 72000... Dve godine garancije, ista konfiguracija ko ovaj hp..
Pirat:
pa uzmi onda satelite, mada ne bi pogresio ni da ides sa HP om ... Ja imam satelite samo neku jeftiniju varijantu koja je tada bila na akciji i ok je lap top , ma ne moras toliko da razbijas glavu oko toga sta je bolje sve je to u toj klasi manje vise isto , neces ti osetiti neke razlike u perfomansi, veruj mi...
--- Citat: sasacg Decembar 07, 2010, 12:49:38 pre podne ---A sto prvo ne pitas u HP Srbija priznaje li se garancija ako je kupljen u HP prodavnici u Rusiji?
--- Kraj citata ---
odakle ti ta ideja ? :) Ma ljudi lap topovi se generalno ne kvare i ako se pokvare to se desi nakon sto istekne garancija... i tad ako si toliki baksuz i ukoliko nije u pitanju samo memorija (kod onih kod kojih moze da se menja , hard) inace mozes da bacis isti jer kod nas nema nijednog servisa koji kompletno servisira laptopove , niko i ne zna :) tako da svejednom mu je dal mu doneo cale ili uzeo ovde , bas svejedno... evo sad cu da pogledam i konfiguraciju pa cu ti kazem
Pirat:
jesu slicni razlike su u nijansama , ipak bih ja da sam na tvom mestu uzeo HP ... malkice je bolji , a i sigurniji si sa HP om ... ;)
Urlacher:
E odlepicu.. Kontam javljam caletu da uzme hp! I sve u ..... ;D
Pirat:
--- Citat: Urlacher Decembar 07, 2010, 08:57:57 posle podne ---E odlepicu.. Kontam javljam caletu da uzme hp! I sve u ..... ;D
--- Kraj citata ---
Uzmi hp i uzivaj ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju