Multimedia > Slike/Muškarci
Cutler 2 months out
Pedja_Petrovic:
--- Citat: BORIS ---
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: BORIS ---Osim frizure nista novo. Njegov standardan izgled!
--- Kraj citata ---
..UFF. FREDN NE BIH REKAO...OCIGLEDAJ JE POMAK U RUKAMA..CAKS TO VISE..OGROMAN NAPEDAK..A OVO SU SVE RELAX POZE TAKO DA TO IZRAZAJA NIJE DOSAO NI JEDAN DETALJ...NI JEDAN JEDINI..
A MORAS DA UZMES U OBZIR DA ON IMA ISTO KAO I SVI DRUGI JOS 2 MESECA DO BIG O./...A KOLIKO VIDIM..ON I MLEVIN SU NA PRILINCO NISKOM % MASNOCA...TAKO DA..........
--- Kraj citata ---
Zaista Pedjos ne izgleda mi nista bolji ili veci nego sto je to vec bio! Slazem se sa tobom...ovo su sve relax poze pa cemo sacekati da se malo momak stegne! :wink:
A usput Markoni odakle ti ove slike sa informacijom da je ovo dva meseca pre Mr.O...u principu niko od njih se ne slika ovako pred Olimpiju? Uglavnom su to slike iz teretane ili sa treninga sa skinutim pantalonama do pola i slicno! :D
--- Kraj citata ---
..............
PA ISKREN DA TI BUDEM..I MENE JE TO MALU ZACUDILO....NIJE MI JASNO..ALI S OBZIROM DA SE JAY OVE GODINE ZELI STO BOLJE EXPONIRATI U MEDIJIMA...NIJE ZA CUDO..
PA SECAS SE PROLSE OLIMPIJE...NIJE HTEO DA SKINE TRENERKU NA MERENJU...TOLIKO JE FORMU KRIO..PA NA KRAJU OPET 2.....MOZDA JE SADA OLDUCIO DA MENJA TAKTIKU...HAHAHHAHHAHAHHAHAHAH...
Markoni:
one prve dve sa prve strane su dva meseca do Mr.O a ove dve su cini mi se novije cim se osisao e sada je pitanje da li se osisao stvarno ili je fotoshop
KasperskY:
Mislim da je sve vrlo diskutabilno...ili menja taktiku sto Pedjos kaze! :)
MR.BIG:
Photoshop, ovu drugu pogledajte - vide se tragovi brisanja oko glave ili mene oci varaju 8O
Markoni:
i meni se cini nekako mu je frizura malo blur
ali ove prve dve su sigurno 2 months out
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju