Ostalo > Offtopic

DIJAN GYM

<< < (24/34) > >>

fitness_instruktor:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Maj 16, 2007, 12:20:34 pre podne ---
--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC  Maj 16, 2007, 12:12:59 pre podne ---Bio Ti je frend danas kod mene na treningu!
Ni Tebi ne bi nista falilo?

--- Kraj citata ---

Pohvalio mi se je vec, reka je da ne može više u svoj matični gym trenirat :D :D
A ja sam mu reka jedna olimpijka, klupa i 100tinjak kg utega i eto ti veselja...

--- Kraj citata ---
BIA SAM U TERETANI I MORAM PRIZNAT DA MI JE TAMO UŽASNO DRAGO DOC ZATO JER ME TAMO NIKO NE GNJAVI DOK RADIM TAMO SAM U SVOM SIVJETU I KAD IZAĐEM IZ TE TERETANE PUN SAM ENDORFINA!!!
EVO VEC CU SE NAJAVITI DA CU BANIT U PONEDJELJAK JER IMA SUPER SPRAVA ZA LEĐA !!!!!
MORAT CU USKORO OD GAZDE TRAŽIT ISKAZNICU S "STUDENSKIM  POPUSTOM" AKO MOŽE JER MI JE SVAKI PUT NEUGODNO KAD NALETIM NA ONU "ŠARMANTNU  HOSTESU" NA PULTU A ONA LJPKIM GLASICEM KAŽE :"IZVOLITE" A MENI :oops: :oops: :oops: :oops: !!!

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
E dobro si reka, nije loša ako mislimo na istu... :P :lol: :lol: :lol:

fitness_instruktor:
PA KAD BUDEM DRUGI PUT IŠA TAMO TJ U PON RECU JOJ DA SI JE POZDRAVIA I DA NEMAŠ CURU!!!! 8) 8) 8)

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: fitness_instruktor  Maj 20, 2007, 05:56:54 posle podne ---PA KAD BUDEM DRUGI PUT IŠA TAMO TJ U PON RECU JOJ DA SI JE POZDRAVIA I DA NEMAŠ CURU!!!! 8) 8) 8)

--- Kraj citata ---
Kako ti znaš da ona nema momka??? :D
Ne treba taj dio mogu i sam da odradim ali hvala što si se ponudio... 8)

fitness_instruktor:
JA CU JE SAMO INFORMIRAT NIŠTA DRUGO !!!!
ZNAM JA DA TI MOŠ SAM VIDIO SAM PUNO PUTA!!! 8) 8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju