Ostalo > Offtopic
DIJAN GYM
sasacg:
Ima li kakvih slika za nas koji nemamo prilike to uzivo da gledamo???
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: sasacg Septembar 06, 2007, 10:59:07 posle podne ---Ima li kakvih slika za nas koji nemamo prilike to uzivo da gledamo???
--- Kraj citata ---
Ma još su maistori tamo, sve je u prasini i poslovima, sad mi je Dijan pokazaao, ali slikat ce on, pa ce postavit, a i nema ga na forumu, tamo je non-stop, znaš kako je kad su radovi...
sasacg:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Septembar 06, 2007, 11:08:35 posle podne ---
--- Citat: sasacg Septembar 06, 2007, 10:59:07 posle podne ---Ima li kakvih slika za nas koji nemamo prilike to uzivo da gledamo???
--- Kraj citata ---
Ma još su maistori tamo, sve je u prasini i poslovima, sad mi je Dijan pokazaao, ali slikat ce on, pa ce postavit, a i nema ga na forumu, tamo je non-stop, znaš kako je kad su radovi...
--- Kraj citata ---
Nek' su mu srecni radovi.Obavezno slike da postavite kad se sve zavrsi :wink:
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Ma ja cu se sutra uvuc tamo i slikat, uglavnom tuseve radi po principu kabina (3 ili čak 4 komada nisam siguran), stavio je bazenski pod, plastika i guma, nema klizanja nema opasnosti, resetke su na dnu kao bazenski odvodi, dakle nema zaustavljanja dlakovlja sa usera gym-a :lol: :lol: :lol:, prosiruje se prostor svlaciona i muskih i zenskih, sad sam ljubomoran jer su cure dobile prije nas...uglanom ponavljam, najvecu manu teretane je Dijan ispravio na najbolji moguci nacin.,
A i moderan caffe sa par plazmica dolazi gdje ce se pratit eventi iz svijeta sporta, mozda cak i Mirko u subotu rekao je Dijana ako mašinerija ne zakaže hehehehe...
bunny:
Bok!! Pitanje za Dijana.Kad će bit gotovi svi radovi?Jeli cardio na katu sada?
Oće li još ostat povoljnija cijena članarine za učenike i studente?Taman mislim opet upisat pa da znam..:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju