Ostalo > Offtopic

DIJAN GYM

<< < (28/34) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: bunny  Septembar 07, 2007, 04:31:39 posle podne ---Bok!! Pitanje za Dijana.Kad će bit gotovi svi radovi?Jeli cardio na katu sada?
Oće li još ostat povoljnija cijena članarine za učenike i studente?Taman mislim opet upisat pa da znam..:)

--- Kraj citata ---
Nisam Dijan i ne vjerujem da ce ti odgovorit ovih dana kad sve privodi kraju....

Uglavnom caffe samo što nije krenuo, muška svlačiona se gradi non-stop, noćni radivi čak, i dalje ti je cijena za studente ista, da kardio je prešao gore na kat!

bunny:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Septembar 07, 2007, 04:35:43 posle podne ---
--- Citat: bunny  Septembar 07, 2007, 04:31:39 posle podne ---Bok!! Pitanje za Dijana.Kad će bit gotovi svi radovi?Jeli cardio na katu sada?
Oće li još ostat povoljnija cijena članarine za učenike i studente?Taman mislim opet upisat pa da znam..:)

--- Kraj citata ---
Nisam Dijan i ne vjerujem da ce ti odgovorit ovih dana kad sve privodi kraju....

Uglavnom caffe samo što nije krenuo, muška svlačiona se gradi non-stop, noćni radivi čak, i dalje ti je cijena za studente ista, da kardio je prešao gore na kat!

--- Kraj citata ---

Znam da nisi Dijan,ali hvala na odgovoru :):):)
Prijašnji izgled teretane je bija odličan,ali virujem da će sad bit još bolje!
Prošetat ću ovih dana,pogledat i upisat se:)

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Ja mu radim reklamu dok njega nema ajme na što sam spao...  :lol: :lol: :lol:

Slobodno prošetaj gym je super!!!

bunny:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Septembar 07, 2007, 04:43:23 posle podne ---Ja mu radim reklamu dok njega nema ajme na što sam spao...  :lol: :lol: :lol:

Slobodno prošetaj gym je super!!!

--- Kraj citata ---

Neka,moraš malo:):)
Bila sam cilu prošlu godinu, teretana je odlična pa ćemo vidit promjene..svlačionice  jesu bile možda manje,jer puno se navečer skupi i žena s pilatesa pa je znala bit gužva..pa zato mislim da mu je odlična investicija upravo u to.
A šta se tiče sprava, vidićemo kakav je sad raspored..očito je sve na katu:)

exodus_1:
 :D :D :D :D :D kafic je poceo sa radom u
 ponediljak,a dijan ima toliko posla,da ne stigne na forum...sad je teretana ne za 5,nego za 10..pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju