Ostalo > Offtopic
DIJAN GYM
alpha_male:
Bio sam nekoliko puta u ovoj teretani i moram priznati da sam impresioniran izborom "rekvizita". Par mojih poznanika trenira tamo pa sam iz radoznalosti otisao probati raditi. Jako je lijepo kada postoji toliko utega, bucica, sprava i prostora da se covjek jednostavno ne osjeca skuceno i sputano pored deset-petnaest vjezbaca.
Remetik:
--- Citat: Dijan Januar 06, 2007, 10:51:54 posle podne ---Vrata su otvorena, Samo dodjite...
--- Kraj citata ---
Drzim te za rec! Posto obicno ceo dan provodim u Splitu cekajuci brod za Vela Luku...see you!
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: RemetiK Januar 09, 2007, 01:15:44 pre podne ---
--- Citat: Dijan Januar 06, 2007, 10:51:54 posle podne ---Vrata su otvorena, Samo dodjite...
--- Kraj citata ---
Drzim te za rec! Posto obicno ceo dan provodim u Splitu cekajuci brod za Vela Luku...see you!
--- Kraj citata ---
Kako to kad je trajekt u 15:30 a katamaran imas u 14:00 ? Pa kojim ti to ides putem onda? :lol:
Remetik:
Ja sam cini mi se oko 9 u Splitu i onaj jutarnji zapali redovno! :D Sad si me odo! :lol:
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: RemetiK Januar 09, 2007, 12:13:32 posle podne ---Ja sam cini mi se oko 9 u Splitu i onaj jutarnji zapali redovno! :D Sad si me odo! :lol:
--- Kraj citata ---
Hahahhahah zato sam i napisa da te malo uvalim, šala mala, nemoj shvatit krivo, živio! 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju