Ostalo > Offtopic
Plasticne bucice - punjive peskom, vodom i sl.
AlexB:
--- Citat: pirat Decembar 30, 2010, 09:27:06 posle podne ---
--- Citat: tenssa Decembar 30, 2010, 09:23:46 posle podne ---Poslusaj Pirata, batali to, za mjesec dana ces u bilo kojoj vjezbi preci tu tezinu...sta je 5-6 kila, smjesno...
Uzmi metalne, one sto se navrcu, to ti je best buy, kada ti zafali tegova uvijek mozes kupiti i nabaciti koju plocu viska...
--- Kraj citata ---
amin... jbt 5 kg :) a mozda decko i nema predstavu koliko je 5 kg :) mislim tezinski...
--- Citat: Gurke Decembar 30, 2010, 09:25:17 posle podne ---napravi sam bucicu
uzmes sipku,cement,2 kantice i kraj
najjeftinije
--- Kraj citata ---
ili kao u "Rane" povezes flashe vode ;D
--- Kraj citata ---
hahahaha...znam sta je 5kg, ne brini...treniram vec prilicno dugo ;)
A imam i te betonske inace (kad ih vec pominjete), ostavio mi burazer kad se selio, ali glomazni su previse...nije to, to...;)
igor2806:
ma nema veze kupi joj ove sto se navrcu 4x10 kg navrni i nek roka:)
AlexB:
--- Citat: igor2806 Decembar 30, 2010, 09:42:48 posle podne ---ma nema veze kupi joj ove sto se navrcu 4x10 kg navrni i nek roka:)
--- Kraj citata ---
videcu...sad se setih da je pre par godina to bilo prilicno jeftino u Metrou...moracu i tamo da pogledam....;D
tenssa:
Ne mora ni da navrce, neka radi i bec tegica, samo sa sipkom ako joj je tesko, a poslije uvijek moze da doda tezinu. :)
AlexB:
--- Citat: tenssa Decembar 30, 2010, 09:50:32 posle podne ---Ne mora ni da navrce, neka radi i bec tegica, samo sa sipkom ako joj je tesko, a poslije uvijek moze da doda tezinu. :)
--- Kraj citata ---
Ma naravno...zato sam i mislio da uzmem ove sa peskom...pa da dodajemo kad zatreba ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju