Multimedia > Slike/Muškarci
MELVIN DVA MESECA DO MR.O
Remetik:
--- Citat: pedjos ---1.COLEMAN
2.VICTOR OR JAY
3.JAY OR VICTOR...HAHHAHAHAHHA
4.DEXTER
5.MELVIN,GUNTER,DENIS??????????????
--- Kraj citata ---
Gustavo i Mustafa? Nece valjda Viktor ispred Jay-a?! :roll: Zao mi bre Jay-a, stvarno bi bilo tuzno! Ti znas koliko ja volim Ronija, ali kada bih znao da je jedini nacin da Jay uzme titulu taj da je Roni ne uzme... :roll: ...ipak...ne bih se slozio sa tim...takav mu je horoskop sta ces... :twisted: :twisted: :twisted: Inace po Flexovoj anketi, u kojoj, uzgred budi receno, mozes da uvestvujes koliko god se puta ulogujes, najvise se ocekuje (najveci pomak) od Guntera...
Boki4:
Neprikosnoven V taper.Volio bih kada bi se ovakvi bilderi vise cijenili u buducnosti posto su mnogo ljepsi za oko u odnosu na mass monstere sa sirokim strukom.Stvarno je odlican!
IFBBPro:
Melvin je odlican, nema se tu sta puno reci. Odlican pozer.
Buki:
svidja mi se sto na tom nivou nema turtle belly :D
njega ceka svetla buducnost za 5+ godina :D
poz
Milos Sarcev:
Melvin mi je veliki prijatelj i on je u Kuvajtu sada sa Denisom kojeg pripremam za Olimpiju.
Melvin voli malo da preteruje...4% MASTI - samo u njegovom snu...
On najmanje ima 7% na tim slikama...ali sigurno da 4 bolje zvuci...
Inace Denis se slozio samnom da ovoga puta izadje kao MONSTRUM...sto veci i tvrdji...
Za Njujork se spremao malo po svom...mislio je da ce biti bolje ako svima kaze kako je najmanji od kako se takmici kao profesionalac - jer su mu neki strucnjaci rekli da je bolje izgledao 1998 kad je pobedio upravo Melvina na Americkom prvenstvu...
Ja sam ga prvi put video u Cetvrtak PRED TAKMICENJE i nikako mi se nije svidela ideja da je on izgubio na masi samo da bi izgleda 'simetricniji' i estetski podobniji...
Denis je Denis - on pobedjuje na njegov SOK FAKTOR - kada je ogroman i izgleda kao da ce explodirati...
Tako da ce na ovoj Olimpiji upravo biti kako kaze "bomba koja svakog trenutka moze da explodira"....
Gustavo takodje planira da bude nesto veci - ali obecava najbolju formu...
U petak dolazi u posetu - pa cu videti da li je sve po planu...
Tek toliko - da vam dam malo informacija...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju