Ostalo > Offtopic

AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...

<< < (23/46) > >>

Pirat:

--- Citat: tenssa  Januar 28, 2011, 01:46:25 posle podne ---Ima li veze ostavka ministra zdravlja sa ovim?

--- Kraj citata ---

ma on je terbao i razmisljao o ostavci jos mnogo pre GMO pitanja... ma jebo mu pas mater...inace dobra emisija bila ...

LuckyS:
Ispalo je pravo cudo da su na RTS-u pricali u korist naroda. Ocekivao sam da ce braniti i odbraniti GMO. Posle datih podataka u emisiji da je 90 % kukuruza u Americi genetski modifikovano i da se tim kukuruzom hrane krave, koje daju mleko, od kog se pravi whey protein, zakljucujem da je vecina clanova foruma genetski modifikovana. :D

Burki:

--- Citat: LuckyS  Januar 29, 2011, 01:24:10 posle podne ---Ispalo je pravo cudo da su na RTS-u pricali u korist naroda. Ocekivao sam da ce braniti i odbraniti GMO. Posle datih podataka u emisiji da je 90 % kukuruza u Americi genetski modifikovano i da se tim kukuruzom hrane krave, koje daju mleko, od kog se pravi whey protein, zakljucujem da je vecina clanova foruma genetski modifikovana. :D

--- Kraj citata ---
Pa naravno! Mi težimo tome da si modifikujemo genetiku ;D.

GORAN_ILIC:
Evo jos jednog videa......
Zamislite... zasladjivac aspartam se dobija od fekalija koje ispusta bakterija eserihija.... :P :P :P

http://www.youtube.com/watch?v=mLcZTG0RrPo&feature=related

sleepy:
ne bi to bas mogao da nazoves fekalije posto je to jednocelijski organizam...vec da je to produkt njihovog varenja

kao i sto su mnogi lekovi zivi organizmi...pa ih uzimamo i tu se ne bunimo...ali sad je poenta samo pljuvati proizvodjace hrane ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju