Ostalo > Offtopic

AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...

<< < (26/46) > >>

breshahils:

--- Citat: djake  Februar 04, 2011, 10:17:55 pre podne ---Jedino se ne slazem sa Tedom da je bilo sta neizbezno, jos uvek je izbor na nama...

--- Kraj citata ---

Kako?Da svi odemo da živimo na selu, kupimo "provernu" stoku i sami je uzgajamo i sadimo "provereno"  povrće? Teško brate.

djake:
Ja sam mislio konkretno na zasladjivace o kojima je bilo reci, i mislim da njih nije tesko izbeci, stvar je tvog izbora da li ces zvakati zvake, piti colu zero ili koristiti whey:)) Meso je druga stvar, ali je i to stvar tvoga izbora-da li ces ga kupovati kod Matijevica ili ces sam gajiti pilice, ili ga neces jest uopste...nista nije tesko i sve je stvar tvoga izbora, brate:))

TeH FiLiP:

--- Citat: djake  Februar 04, 2011, 10:33:35 pre podne ---Ja sam mislio konkretno na zasladjivace o kojima je bilo reci, i mislim da njih nije tesko izbeci, stvar je tvog izbora da li ces zvakati zvake, piti colu zero ili koristiti whey:)) Meso je druga stvar, ali je i to stvar tvoga izbora-da li ces ga kupovati kod Matijevica ili ces sam gajiti pilice, ili ga neces jest uopste...nista nije tesko i sve je stvar tvoga izbora, brate:))

--- Kraj citata ---

ok,ako jedem 1kgd piletine,trebalo bi mi mnoooogo pilica sto znaci da mi se jedino isplati da idem na selo i gajim pilice....i tako svako od nas,znaci ili idemo na selo ili ovako kao do sada

djake:
Nazalost je tako...

breshahils:

--- Citat: djake  Februar 04, 2011, 02:58:50 posle podne ---Nazalost je tako...

--- Kraj citata ---

E jbg :)

Dođe i meni svaki drugi dan da od stresa pobegnem na selo i da čuvam ovce i pričam samo sa kravama :D , da cepam drva i uživam u tišini...to bi mi bilo ok na par dana e tada bi počela kriza za TV, gradom, netom....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju