Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
Tasha88:
Pa upravo to Filipe.
Mogu oni da istaknu "organskog porekla" ali ako je takvo pile 600 din kg ,a gmo 300 din. Zna se sta ce narod da uzme.
Isto je tako sto se tice semena i sadnica.
Oko gmo ne moraju da se bakcu toliko . Sto im i odgovara. Bas ce oni da razmisljaju koliko je stetno to sto ce pojesti...
IGOR_X3M:
--- Citat: Tasha88 Februar 04, 2011, 11:33:56 posle podne ---A gde sam to napisala da ce da mu pomogne ? Ili bilo sta pozitivno ?
Moj post je bio vezan za nesto drugo sto je bilo spomenuto u ovoj temi. Tako da ne vidim svrhu da ne odgovorim iako je off:) Jer ono sto sam spomenula je bedna realnost
i nista vise.
Odgovor na tvoj pitanje je veliko ne. Odgovor na sledece pitanje(ako ga bude) je DA mrzim GMO i mnoga ostala.....koja se desavaju,samo mi je muka da pisem o tome.
Dalje ?:)
--- Kraj citata ---
Uffff pa nemoj da se uzrujavas toliko i onda drugi put budi direktnija, a ne da pronalazim hieroglife ko je gde nesto spomenuo u nekom postu, a vidim da ti djake kaze da mesas babe i zabe tako da ne razumem sta sam to pogresno protumacio.
--- Citat ---Mogu oni da istaknu "organskog porekla" ali ako je takvo pile 600 din kg ,a gmo 300 din. Zna se sta ce narod da uzme
--- Kraj citata ---
A onda ce oni da sj.bu narod kome ce i ti od 300 din biti preskupi............. ;)
Sasa Dimitrijevic:
--- Citat: Tasha88 Februar 05, 2011, 04:32:12 posle podne ---Pa upravo to Filipe.
Mogu oni da istaknu "organskog porekla" ali ako je takvo pile 600 din kg ,a gmo 300 din. Zna se sta ce narod da uzme.
Isto je tako sto se tice semena i sadnica.
Oko gmo ne moraju da se bakcu toliko . Sto im i odgovara. Bas ce oni da razmisljaju koliko je stetno to sto ce pojesti...
--- Kraj citata ---
A pitanje je da li je i to pile koje je navodno organsko, stvarno organsko.. Ko moze da garantuje danas da je to sto kupujemo stvarno istina..
TeH FiLiP:
upravo to.Ako jebeni herbalife prodaju po apotekama koji je govno najstrasnije od soje,zar stvarno da ocekujemo da ce maksi da bude fer :D
Sasa Ilic:
--- Citat: TeH FiLiP Februar 06, 2011, 09:35:35 posle podne ---upravo to.Ako jebeni herbalife prodaju po apotekama koji je govno najstrasnije od soje,zar stvarno da ocekujemo da ce maksi da bude fer :D
--- Kraj citata ---
Poznavajuci Miskovica on ce GMO prodavati kao ispravnu hranu i imati duplu zaradu :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju