Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
sleepy:
Jel sam ja rekao da ce to da dolazi iz USA ili EU? Aj ne preteruj. Al ako ce da regulise ove nase da proizvode po standardu koji zahteva da se ispune odredjeni uslovi da bi se hrana proizvodila ja sam za. To sto se stoka oduvek tovi ko zna cime..s.amo su to danas nazvali GMO pa ste svi skocili da se odbranite. Matijevic je najveci dzank...tamo ni za pse meso ne bih kupio...a vi tamo kupujete belo meso. Bitno da ne stoji GMO a to sto jedete ko zna sta to nema veze.
Koliko naturalaca na jednom forumu...divno :)
djake:
Sleepy, problem i jeste u tome sto ce standardi biti sve gori i gori i sto ce biti dopusteno, pa cak i obavezno da se u hrani nadju svakojaki otrovi, tako da na kraju neces ni imati normalnu hranu, vec samo ovu, serviranu sa ko zna cim. A stoka se nije oduvek tovila sa ko zna cim, i nikada nije bilo takvih sranja u proizvodnji i krajnjem proizvodu kao od zadnjih 15-tak godina...Bolje se informisi prvo sta uopste znaci GMO i slicne stvari...
sleepy:
GMO - grepj, nektarine...genetksi modifikovan kukuruz i pirinac koji je spasio milione ljudi. Toliko novih vrsta voca, povrca vec postoji koji su nastali genetskom modifikacijom.
Pri tom..ne mozete da kazete da sama genetski modifikovana hrana uzrokuje tumor...zato sto ne mozes da izdvojis jedino tumor iz toliko faktora.
A i mi ovde se ne gruvamo cisto prirodnim stvarima...ali tu ne vidimo problem zar ne?
IGOR_X3M:
--- Citat ---.genetksi modifikovan kukuruz i pirinac koji je spasio milione ljudi
--- Kraj citata ---
Sta, gde, kako, kome spasao zivote ???.......daj malo pojasni, vidim da znas, a stedis informacije, ko je dobio Nobelovu nagradu za to ???
Pocetnik993:
Sta je spasio koje milione?
Niko ne sme da menja gen i da se igra BOGA.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju