Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
Francuz:
--- Citat: sleepy Januar 19, 2011, 01:49:05 posle podne ---ok posto se razumes objasni :)
mada meni je strasnije ovo http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229562/Decak-ubio-odrao-i-spalio-psa od toga sto ce da jedemo neku dzank hranu ...koju vec i jedemo -.-
--- Kraj citata ---
Ne, nije strasnije!
IGOR_X3M:
--- Citat ---mada meni je strasnije ovo http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229562/Decak-ubio-odrao-i-spalio-psa od toga sto ce da jedemo neku dzank hranu ...koju vec i jedemo
--- Kraj citata ---
Niko ne kaze da ovo nije strasno.
A pitas li se iz kog razloga se ovo desava ?
Donovan:
Evo sto kaze David Icke o tome.:
Potpuno uvodenje Codexa alimentariusa znacilo bi:
-Dodaci prehrani ne bi se mogli prodavati za preventivnu ili terapeutsku upotrebu.
-Ucinak bi im bio ogranicen na ekstremno male doze.Samo velike farmaceutske kompanije imale bi pravo proizvoditi proizvode sa snaznijim ucinkom i odredivati njihovu cijenu.
-Za sve gore spomenutih ekstremno niskih doza bili bi potrebni recepti.
-Neke uobicajene prehrambene namirnice bile bi klasificirane kao lijekovi,odnosno kao treca kategorija(ni hrana ni lijek) koje bi samo farmaceutske kompanije mogle regulirati i prodavati.Svaka hrana s bilo kakvim terapeutskim ucinkom mogla bi se smatrati lijekom.
-Pravila kodeksa za dodatke prehrani bila bi obvezujuca bez ikakvih iznimki.
-Svi novi dodaci prehrani bili bi zabranjeni sve dok ih ne ispita i vijece za Codex alimentarium.
-Gotovo sva hrana morala bi se zraciti.
-Genetski modificirana hrana prodavala bi se sirom svijeta i ne bi morala biti oznacena posebnim oznakama.
Taj zakon definirao bi dodatke prehrani kao lijekove i otrove, a ne kao hranu, kao sto je trenutno slucaj.
To znaci da bi prolazili kroz toksikoloska ispitivanja kako bi se osiguralo da tvar nema uocljiv ucinak na tijelo.Uzimanje onih dodataka prehrani koji bi ostali dostupni bilo bi, prema tome, prakticki beskorisno.
S tim povezani zakoni i sporazumi potiho se uvode dok svijet gleda "Prijatelje", "Milijunasa", nogomet ili kosarku, ili im se pak misli odvracaju najnovijim "vijestima" o slavnima.
Oni nas zele destabilizirati mentalno, emocionalno i fizicki buduci da je nesvjesna i destabilizirana nacija podloznija kontroli od svjesne i stabilne nacije.
Da sazmem:U govnima smo- no ne trebamo u njima i ostati.
David Icke.
sleepy:
--- Citat: IGOR_X3M Januar 19, 2011, 01:58:30 posle podne ---
--- Citat ---mada meni je strasnije ovo http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229562/Decak-ubio-odrao-i-spalio-psa od toga sto ce da jedemo neku dzank hranu ...koju vec i jedemo
--- Kraj citata ---
Niko ne kaze da ovo nije strasno.
A pitas li se iz kog razloga se ovo desava ?
--- Kraj citata ---
ne desava se zbog hrane...desava se zbog propasti sistema...a za to nije odgovorna danasnja vlast...to je krenulo mnogo pre
vuksa:
ma ljudi se mnogo tripuju oko ovoga...a to sto su nas bombardovali osiromasenim uranijumom...?
cernobil i tako to...zagadjenja vazduha...vode? droga na svakom cosku na ulici?
jebes sve to mi cemo da pocrkamo od gmo rane :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju