Ostalo > Offtopic
AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...
Donovan:
Evo jos o tome:
Velike farmaceutske kompanije ne zele da ljudi odbace skalpel i kirurgiju zbog drugih nacina lijecenja, a kada ne mogu nesto unistiti, kao sto su trgovine zdrave hrane te vitaminski dodaci i dodaci prehrani, tada ih kupuju i pretvaraju u korporativne lance koji vise ne prodaju kvalitetu kakva je postojala prije.
Jedan od glavnih napada farmaceutskih kompanija na osobni izbor i zdravstvenu slobodu je nesto sto se naziva Codex Alimentarius,
sto bi prevedeno s latinskog znacilo "zakon o hrani". ili "knjiga o hrani" i djelo je komisije Codex Alimentarius.
Codex Alimentarius potporu dobiva od strane medunarodnih banaka i multinacionalnih korporacija od kojih se neke nalaze i u Kanadi.
On je zapravo povelja prava banaka i korporacija koje one kontroliraju.
Nasa suverena prava odlucivanja tko smije, a tko ne smije ulagati u nase drzave biti ce predana privatnoj svjetskoj organizaciji koju pokrece iskljucivo novac.
Sporazum bi onemogucio provincijskim i federalnim zakonodavcima u Kanadi mijenjanje ili poboljsavanje standarda okolisa zbog straha od tuzbe od strane multinacionalnih korporacija.
Ovo bi stvorilo svijet bez granica ciji bi diktatori bile svjetske sredisnje banke i multinacionalne kompanije.
To ce se zasigurno dogoditi nastavimo li sjediti prekrizenih ruku.
Zar postoji bolji primjer fasizma od toga da nam netko diktira sto smijemo ili ne smijemo raditi sa svojim tijelima?
UJEDINIMO SE I ONI PADAJU:
Stvarna snaga promjene trebaju biti "obicni" ljudi, kako ih se naziva s visoka.
U stvari ne postoje "obicni" ljudi, vec neobicna Beskonacna svijest u zamci iluzije "obicnosti".
Milijuni su ljudi na polozajima vlasti i milijarde "obicnih" ljudi.Mislim da vidim izlaz iz toga.Milijuni kontroliraju milijarde pomocu straha i metode "zavadi pa vladaj" i s time ce nastaviti sve dok u odnosu na te dvije stvari ne promijenimo precepciju.
Svoje opredjeljenje da radimo ono sto znamo da je ispravno moramo ucintit jacim od naseg staha od posljedica.
Ako to ucinimo u dovoljno velikom broju i odbijemo da nas se zavadi i da se nama vlada, zavjere vise nece biti.
"Zavadi pa vladaj" mozete vidjeti posvuda: u religijama, rasama, politici, platnim razredima, interesnim skupinama i svim aspektima drustva.
Srednju klasu huskaju protiv radnicke klase, krscanstvo i judaizam protiv islama, lijeve protiv desnih, bijelce protiv crnaca, a crnce protiv onih ne tako crnih.
Borimo se sami protiv sebe, uvjereni da se borimo protiv drugih, pa je citav globalni sukob samoranjavanje.
Najveci korak ka preporodu slobode jest shvacanje da smo mi Beskrajna svjesnost koja dozivljava "fizicko" iskustvo te prestanak vjerovanja da je iskustvo ono sto mi jesmo.Sve proizlazi iz toga.
Kljuc kolektivne zatocenosti je masovna hipnoza koja je dovela covjecanstvo da sebe vidi kao "malo" iako smo svi mi sve sto je ikada postojalo, postoji i sto ce iakda postojati.
David Icke
Pedja_Petrovic:
jojo
ta farsa oko suplementa i regultvie oko C vitamina bla bla bla bla je iz razloga DA SE USPSOTVAI MONOPOL GALENIKE I HEMOFARMA
pre nekoliko godina nas bajni jedan misnitar se zakacio sa schernigom i krenuo da ih ucenjuje itd itd itd
i onda su popizdeili i oterali ga u picku mile materine i oni su prekninuli distirbuciju tog leka i onda kasnije kao ministar rekao da je on ljut i onda ukinuo taj lek sa pozitivne liste pa tako ljudi koji su bili ovisni od tog leka sada ga moraju kupovati iz grcke i madje itd
isto se desilo upravo i danas sa jednim lekom koji se koristi u terpaiji karcinoma
NEMA GA VISE od strane drzave jer se neko iz vlade posvadjao sa proizovodjec.hm....mislim da znas oko cega i cao miki
ko vas jebe
crknite od raka ali ja pare nisam dobio
e to je pravi povod a ne neke regulative u svrhu zasitte gradjan itd
a ta farsa oko uvza suplementa je posebna prica
IGOR_X3M:
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/mozak-se-smanjuje-od-mutant-hrane-69826.php
GORAN_ILIC:
Sa ovom nemastinom u Srbiji, imamo najbolje uslove za jeftinu GM a ovaj nas ministar poljoprivrede debelu proviziju za to. Mora covek da opravda studije u USA i stipendiju Monsanta.
Inace Monsanto je vec raspisao nova radna mesta za prodavce semena. Velika plata, dobar auto i lap top idu uz radno mesto.
manOFsteel:
zar je moguce da se o ovome prica samo na netu?
nista o ovome nema na tv-u....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju