Ostalo > Offtopic

AKO MI OVO DOZVOLIMO, ODOSMO SVI U TRI LEPE...

<< < (20/46) > >>

TeH FiLiP:

--- Citat: Francuz  Januar 26, 2011, 02:25:02 posle podne ---
--- Citat: bingo  Januar 26, 2011, 02:22:25 posle podne ---meni nije jasno kako amerikanci nisu izginuli od genetski modifikovane hrane.. kod njih je 95% modifikovano ..

--- Kraj citata ---

Pa nisu izginuli, al su debeli, bolesni i zatupljeni.

--- Kraj citata ---

Koliko amerikanaca znas licno?

BokY_LA:
Ja na Venice beachu videh samo mnogo dobre ribe.. an muscle beachu ekstra gradjene likove.. sad ima i debelih.. ali ne nesto mnogo vise nego kod nas. ili se mozda kriju negde hmm?
Kai greene Branch warren svi oni jedu modifikovanu hranu hmm !?

i ovi debeli ljudi se nisu sjebali od genetski modifikovane hrane vec od meka.. tamo je pljeskavica kao kod nas  70 dinara a plate 5x vece.. tako da svi rokaju pljeske iz meka i ostali shit

Francuz:

--- Citat: TeH FiLiP  Januar 26, 2011, 07:21:55 posle podne ---
--- Citat: Francuz  Januar 26, 2011, 02:25:02 posle podne ---
--- Citat: bingo  Januar 26, 2011, 02:22:25 posle podne ---meni nije jasno kako amerikanci nisu izginuli od genetski modifikovane hrane.. kod njih je 95% modifikovano ..

--- Kraj citata ---

Pa nisu izginuli, al su debeli, bolesni i zatupljeni.

--- Kraj citata ---

Koliko amerikanaca znas licno?

--- Kraj citata ---

Par ljudi. Nisam bio tamo nikad, al znam mnogo ljudi koji bili tamo ili zive.

@Boky

Slazem se za vecinu stvari.

TeH FiLiP:
Ma nije moja opaska bila na to da nije modifikovana hrana zlo,nego na te predrasude o celokupnoj populaciji USA,da ima debila i debelih,ali da su svi debili ne bi sad kontrolisali svet i nametali svoje...mi smo tako pametni pa smo uvek u govnima

Francuz:

--- Citat: TeH FiLiP  Januar 26, 2011, 08:16:24 posle podne ---Ma nije moja opaska bila na to da nije modifikovana hrana zlo,nego na te predrasude o celokupnoj populaciji USA,da ima debila i debelih,ali da su svi debili ne bi sad kontrolisali svet i nametali svoje...mi smo tako pametni pa smo uvek u govnima

--- Kraj citata ---

Naravno! Svi ljudi koje znam iz US su mi rekli da nije situacija toliko losa kao sto mi mislimo. U svakom slucaju, mi kao nacija, volimo da pametujemo previse. Ti sto su debeli, uglavnom su siromasni, fast food im je najpristupacniji. Mi mozda mislimo da su glupi, jer ima je obrazovanje malo usko orijentisano. Ja licno, imam zelju da tamo odem da zivim. Toliko o mojim predrasudama. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju