Ostalo > Offtopic

Verujete li u Boga?i zasto

<< < (22/27) > >>

IGOR_X3M:

--- Citat: Bare  Januar 23, 2011, 08:54:22 pre podne ---Zasto uvek nervozno reagujete kad se pomene GOSPOD ISUS HRIST - SIN BOZIJI ?

Zasto se plasite kad ne verujete? Cega se onda to plasite? Uzivajte u sebi samima i ostavite one koji veruju na miru, pa zar se ima Bozije i HRIST SPASITELJ NE SME VISE POMENUTI U SRPSKOME NARODU?????

--- Kraj citata ---

x2
Ni meni nije jasno odakle odma tolika negodovanja a posebno izvrtanje reci ili cele misli koje se izgovore.

IGOR_X3M:

--- Citat: sleepy  Januar 23, 2011, 01:14:54 pre podne ---
--- Citat: IGOR_X3M  Januar 22, 2011, 02:03:44 posle podne ---
--- Citat: sleepy  Januar 22, 2011, 12:49:03 posle podne ---i vernici su :)

--- Kraj citata ---

A ti mislis da nema naucnika koji su vernici ???

--- Kraj citata ---

ima i to puno :) al i dalje su ljudi ;)

--- Kraj citata ---

I dalje su ljudi   ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???.

sleepy:
Pisanje do sada je islo tim tonom da ako verujes ti si covek, ako verujes u nista (wtf?) onda nisi covek nego ne znam sta. Tako da rekoh...iako su naucnici i vernici i dalje su ljudi..i dalje imaju pravo izbora, pravo da pogrese, naprave sr itd.

--- Citat ---Zasto uvek nervozno reagujete kad se pomene GOSPOD ISUS HRIST - SIN BOZIJI ?

Zasto se plasite kad ne verujete? Cega se onda to plasite? Uzivajte u sebi samima i ostavite one koji veruju na miru, pa zar se ima Bozije i HRIST SPASITELJ NE SME VISE POMENUTI U SRPSKOME NARODU?Molim??
--- Kraj citata ---

Ovo mi je najbolje. Zasto bi iko reagovao nervozno? :) Ko kaze da se iko plasi? :) Ti si onaj koji je agresivan ovde. Ti napadas samim kontekstom tvojih recenica...nazivas one koji ne veruju u Boga plasljivcima itd. Sto je najgore najagresivnije osobe koje znam su ovi danasnji novopeceni hriscani koji ti nabijaju svoju veru u usta.

Al znate sta me interesuje jos na sve ovo...imamo ovde clanova koji su muslimani, jevreji...ko ce ga znati mozda i neko ko je bahai...zar ne bi trebala tema onda da bude da li ste vernik umesto da li verujete u Boga? :) Mislim...ima tolko religija i sve su prelepe a svi se uhvatiste za hriscanstvo :)

IGOR_X3M:
@ sleepy  ti si potpuno teoloski nepisem, kakve veze ima dali je neko musliman ili bilo koje vere, i oni imaju boga u koga veruju pa nebitno kako se zvao jer su monoteisti, jeli uopste znas ko su jevreji kada ih uzimas u usta, samo nemoj molim te da odes na b92 i da trazis tamo ko su jevreji.

Ko je rekao ako nisi vernik da nisi covek, to su tvoje reci a pokusavas da ih neokme nabijes u usta.

Ma brate u ostalom meni tvoj avatar dosta toga objasnjava.

VladimirUgr:

--- Citat: TeH FiLiP  Januar 23, 2011, 03:51:49 pre podne ---
--- Citat: Pocetnik993  Januar 22, 2011, 05:23:22 posle podne ---evo jedan snimak ako imate vremena odgledajte.
http://www.youtube.com/watch?v=mGu5XDztiME

--- Kraj citata ---

ti si jedan od onih koji su u fazonu: "AKO SE NE MOLITE,DOCI CE SATANA I POKLACE VAM PORODICU,ZATO NA KOLENA I MOLITE SE !" Ajde bre jbt oladi bre malo,IMAS 17 GODINA BRE JBT! do pre 10 god si verovao da postoji deda mraz a pre 5 si uso u pubertet,ajde smiri malo dozivljaj jbt  ajd da razumem da imas iza sebe zivota kao Patrijarh Pavle pokojni pa da pricas nesto al jbt ti ovde prosipas neke demagogije a jos nisi ni maturiro...ajde bre

--- Kraj citata ---
Svaka ti je na mestu Filipe!Ti Pocetnice stvarno oladi malo nije ovo neki verski forum mislim jeste offtopic  ali na pitanje koje si postavio na pocetku teme se odgovara sa da ili ne!Cemu postavljanje tekstova i  klipova???Mislis da ce neko ko ne veruje u Boga to misljenje promeniti na osnovu nekog zastrasivanja klipovima?Bre o smaku sveta pricaju 1000 godina a sutra Ameri mogu da pocnu neki nuklearni rat sa Rusima i sta onda,ode svet u tri lepe,nema niko vremena da ceka smak sveta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju