Ostalo > Offtopic

Verujete li u Boga?i zasto

<< < (27/27)

TeH FiLiP:
Procitaj jos jednom

jedino zasta naucnici imaju dokaze je da postoji neki kamen na zemlji koji je star 4-5 milijardi godina i po tome znamo OTPRILIKE starost Zemlje-sto ce reci tom metodom koju koriste,ne napisah niti da ja verujem u to niti da je to istina.Svet se stalno menja i stalno im proizilaze nove teoreme.Ja ne mogu da verujem u to jer to nije dokazano bez ikakve sumnje.

Nisam reako da su OVI ludi ako veruju u isusa i hodanje po vodi,nego sam napisao da je to mozda istina i da sam ja lud sto ne verujem u to.Citaj

Filip je pogledao vido i one prethodne :D OK imaju logike,ali i kao sve druge teorije gomilu rupa...nista niej pokazano bez ikakve sumnje.Ja dokaz zovem kad je nesto dokazano  od koraka 1 do koraka 100 bez ikakve potrebe da se sumlja u bilo sta.EVolucija ima rupe,Kreacionizam ima rupe.

Nisam ni rekao da me neko tera niti sam se obracao direktno tebi,Prema tvom pristupu temi nemam ama bas nista protiv,vec napisah da mrzim ekstremizam i fanatizam.Objasnjenje te dve reci bi mi bilo-slep za sve ostalo,a takve ljude ne volim.Ja sve gledam,prezivam,varim i razmisljam i saslusavam.S tobom mogu da diskutujem,ali sa 17godisnjacima sa kvazi-mudroscu 20 ljudskih zivota ili recenicama JESTE HODAO I SVE DRUGO SU OBMANE,SVI OSTALI SU OBMANJENI I NISU U PRAVU apsolutno ne mogu diskutovati normalno.

U krajnjoj liniji samo ovo da akzem:Postojanje boga,dovoljno je da se prikaze jednom,ili Isus i napravi sto cudesa i svi ce odmah svatiti da je to istina.A koliko god bude bilo naucnih dokaza,i velikih praskova,i multidimenzija i sta ti ja znam cega bude,uvek ce moci da kazu"Pa bog je to uradio" tako da je tu kraj price,mene ce lako razuveriti dokazom da sam u krivu kada se Isus ponovo spusti na zemlju,a vasa vera nikada nece biti ugrozena ma sta ja izvukao "iz rukava" tako da samo opusteno niko ni tebe ni druge ne moze ugroziti niti tvoju veru.

p.s. nisam mislio na tvoje videe nego na mister pocetnika koji pokusava da nas zastrasi ili sta vec

sleepy:
u ovo postaje zanimljivo :)

judge_wolf:

--- Citat: pirat  Januar 23, 2011, 08:04:04 posle podne --- postuju se budale , postuju hokstapleri, djubrad , pederi i ostali otpaci u drustvu...

--- Kraj citata ---

ja nigde, ni u jednoj knjizi o bilo kojoj religiji, nisam procitao "Ubi pedera i otpatke drustva". ja sam procitao "ne ubi, ne lazi, ne kradi" itd...
e sad kad bi ta pravila preshaltali na pravi zivot, ona bagra koja je htela da razbije gej paradu...kako da kazem...crno im se pise...:D

--- Citat: sleepy  Januar 24, 2011, 01:59:38 pre podne ---u ovo postaje zanimljivo :)

--- Kraj citata ---

jeste druze moj, veoma zanimljivo...

sleepy:
kako bre...pa to ti je bila odbrana religije, tradicionalnih vrednosti i drustva XD

Vladar:
Momo, Sveto, Milo dosta je bilo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju