Ostalo > Offtopic
Verujete li u Boga?i zasto
TeH FiLiP:
--- Citat: Pocetnik993 Januar 20, 2011, 01:16:35 posle podne ---@teh filip a sta ako ti sve to gresis i Bog postoji?jesi razmisljao o o tome?
--- Kraj citata ---
ne znam,sta ako postoji jedan od 70026475 bogova kroz istoriju???Bas je TVOJ onaj koji je pravi jel??? Najveca prokleta sila u univerzumu,ako je on mene stvorio onda sam vec u njegovoj moci i nemam sta da brinem.Ako je on tako svemocan onda je ovo njegova zelja da ja pricam ovako. Mislim jok,bog nas je stvorio da jedemo hleb i vodu i ribu 70godina i onda ce on nas da spasi za vecnost.OK,znaci vernik si?Kreni da se pridrzavas biblije 100% i odmah poklanjaj sva svoja materijalna dobra siromasnima.Sta je 70god gladovanja i zivljenja u bedi kada te ceka VECNOST??Hajde malo stisni zube i kreni tako....neces to uraditi??Znaci sumljas...hm...hm pa svi sumljamo barem jednim malim delicem naravno i to je normalna stvar.
VladimirUgr:
Sada vidim koliko ovo nebulozno zvuci,ali sta da se radi ;D.U svakom slucaju izgleda da nisam bas najbolje obavesten.Filipe hvala na objasnjenju,a poenta ovog mog filozofiranja je bila-Kada vidim verovacu.
Pocetnik993:
Otkad sam krenuo u Crkvu i krenuo da se molim,meni sve extra ide,bar sto se mene tice,nikad srecniji i radosniji nisam bio.
Gledam da ne cinim grehove jel me udalji od Boga ali ja ga osecam da je tu.
Ne mogu promeniti tvoje misljenje @tehfilip mozda ces i ti promeniti ali mozda ce biti kasno.
TeH FiLiP:
--- Citat: Pocetnik993 Januar 20, 2011, 08:22:01 posle podne ---Otkad sam krenuo u Crkvu i krenuo da se molim,meni sve extra ide,bar sto se mene tice,nikad srecniji i radosniji nisam bio.
Gledam da ne cinim grehove jel me udalji od Boga ali ja ga osecam da je tu.
Ne mogu promeniti tvoje misljenje @tehfilip mozda ces i ti promeniti ali mozda ce biti kasno.
--- Kraj citata ---
extra,samo ti idi u crkvu. meni smeta sto meni kenjas nesto to je fora.Ti veruj u sta god zelis,ali ne pricaj meni da ce biti kasno i gluposti oko pakla.Ne vredjas samo meen vec jedno 4 milijarde kineza,indusa i arapa koji ne evruju u tvog boga,ko kaze da nisu oni u pravu??
Vladar:
@Pocetnik993
Tvoj potpis u profilu nije u duhu price o Bogu koju "propagiras".
Izrugavas se ljudima sa zdravstvenim problemima, koji i pored svih prepreka pronalaze snage da se bore.
Po defaultu majmune koji takvo nesto postave na forum, automatski banujem, ali posto je ljudski grijesiti i prastati, oprosticu ti i imas 60 sekundi da promjenis potpis.
Pozdrav, V.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju