Ostalo > Offtopic

Oslic 10kg/ Kragujevac...OCE NEKO?

<< < (2/3) > >>

GORAN_ILIC:
Pileci file u Metrou 350din/kg je bolja opcija ili ako je je bas riba u pitanju onda ima i skuse za 190din/kg koje je i "jace" meso od oslica.

Francuz:

--- Citat: GORAN_ILIC  Januar 21, 2011, 10:36:16 posle podne ---Pileci file u Metrou 350din/kg je bolja opcija ili ako je je bas riba u pitanju onda ima i skuse za 190din/kg koje je i "jace" meso od oslica.

--- Kraj citata ---

Gorane, kad kazes jace, mislis masnije? Koliko znam skusa ima 12g masti na 100g...

tenssa:
Ima kvalitetnre masti.

Oslic ima jako slab AK sastav, vjerujem da Goram misli na to kad kaze da je "jaca" skusa od oslica.

Вучко:
Lahko  je tebi da nadjes u Metro-u   belo meso kad imas "vezu"   ;D :D
Kad god odem bre nikad nema  ....u ladnjaci samo pileca krilca i bataci,vecito  ::)

GORAN_ILIC:

--- Citat: tenssa  Januar 22, 2011, 07:16:33 pre podne ---Ima kvalitetnre masti.

Oslic ima jako slab AK sastav, vjerujem da Goram misli na to kad kaze da je "jaca" skusa od oslica.

--- Kraj citata ---

Tako nekako.

--- Citat: Вучко  Januar 22, 2011, 06:39:54 posle podne ---Lahko  je tebi da nadjes u Metro-u   belo meso kad imas "vezu"   ;D :D
Kad god odem bre nikad nema  ....u ladnjaci samo pileca krilca i bataci,vecito  ::)

--- Kraj citata ---

Ma tu vezu nikad nisam iskoristio...  odem kod cikice sa brkovima koji radi sa mesom i zamolim ga da mi ostavi dve kutije i on ostavi, to svako moze... Jednom sam izvisio jer je tip iz Novog pazara pokupio 100 kutija po 20kg i niko tada nije video ni P od piletine.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju