Ostalo > Offtopic
Prekoracenje brzine???
Francuz:
Danas sam vozio u centru Beograda, prosao sam normalno na zeleno svetlo na jednoj raskrsnici, znaci sve normalno. Osim naravno, brzine. Vozio sam OKO 70km/h, gde je ogranicenje 50. E sad, nije me zaustavila policija, vec me je slikala kamera, to jest, neka vrsta fotoaparata! E sad, jel neko zna:
1. Kolike su kazne za ovakav slucaj?
2. Da li to uopste radi, posto sam cuo price neke da kamera slika, ali da je to navodno, i dalje nekakav probni period? Znaci, slikano, al kao da nije.
3. Da li postoji neki nacin da se izbegne placanje kazne, posto pare ne znam kako da skupim? ( Tu ne mislim na odlazak u zatvor. )
Ljudi, pomagajte! :)
igor2806:
Pa koliko ocekujes kaznu,nece biti kazna od 30000 dinara.. U bih je procenat koliko prekoracis pa se tu nesto racuna..Ali ne verujem da ce ti kazna biti preko 30-50,max 50 evra
Francuz:
Kaznu ocekujem u najboljem slucaju 6000, u najgorem 30000.
Plus zabranu voznje od par meseci, kaznene poene...
Al to mi je manje bitno, posto mi radi samo jedan roditelj, ne znam odakle cu da platim. :(
sasacg:
Ne znam da su te kamere uopste za brzinu...jesi siguran da nisi procao na crveno,isao zutom trakom...?
Otkud znas da je bas tebe slikala?
mica86:
Skoro je bilo na TV emisija bas o tim kamerama, pre 2-3 dana :)
Koliko sam ja razumeo (nisam obracao paznju) te kamere su postavljene pre nekih godinu ili vise dana po centru BG, ali jos uvek se ne naplacuju kazne pomocu njih, al planiraju u skorije vreme da ih stave u "pogon".....tako da mislim da ne moras da brines ;)
Ne znam da li mere brzinu, ali treba da snimaju kretanje u zutoj traci, bla bla...:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju