Ostalo > Offtopic

Bolovi u donjem delu ledja....HELP

<< < (5/9) > >>

Vexxx:
Alternativna medicina? Ima jedna kevina drugarica koja je otisla kod nekog lika i on je lecio nekim travama i nekim razgovorima i pomoglo zeni vise nema nekih znacajnih problema.... A mozete i na akupunkturu to sam cuo da pomaze jednom liku iz moje teretane.... A i imamo 2 lika koje se bave time :D kinezi su i naplacuju 20 e po seansi...

laracroft:
pa pazi nema sta da se ubijes....ako te boli u donjem delu moze samo da bude kicma:) ili tu ima neceg sto ja ne znam a da ne pripada kicmi

jedina sreca moze biti da nisi kao pedjos sjebao diskove,nego da je u pitanju misic,ali to ti je samo uvertira u sve sto je posle pdjosa snaslo

pored svog truda da se pravilno izvode vezbe,velike tezine na duze staze nose svoje posledice,telo nije svemocno i ima svoje granice

sto se tice akupunkture ona zaista pomaze ali nisam sigurna da je ovde neko pravilno radi kao i sve  ovde je to pomodarstvo pa svako ko zavrsi neki kurs moz da radi akupunkturu

Markoni:
au lara sve lepsi i lepsi avatar , WOW

e zato ja radim aklomulaciju opterecenja kada radim ledj , misilim za vebe kao sto su mrtvo i veslanje u pretklonu a od sadacu i za cucanj , ionako mi u familiji svi imaju problema sa kicmom

blacki:
mene  je bolilo par dana ai samo kada legnem na krevet donji dio boli malo ali nakon lezanja 5min sve ok ali me vise ne  boli to je bilo jedno 20 dana tako me bolio
i nisam nista radio neznam sto inace odam povijenih ledja uvjek psuju na mene sto se ne ispravim kada hodam ili sto na stolici sidim povijenih ledja

blacki:
ma tezine treba izbjegavati znam ih ja dosta izbacio 130 ili 160kila na benđu a tamo kasnije jebi ledja sve u kurac

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju