Ostalo > Offtopic
iscasen palac
Pirat:
pa jeste beznacajna ako su mu stavili samo to drvce ... mislim najbolje je da miruje da ga sto pre prodje ali povredjivao sam prste shake mnogo puta na rzne nacine nazalost tako da jbg tu imam nekog licnog iskustva... da je ozbiljnije islo bi to u gips ili ako je pogitao tetivu u protezu, mozda cak i operaciju ... to sto si ti hodajuca povreda to je tvoj problem nema veze sa ovim... tj tvoja je greska sto si slusao druge ... isto tako iscasiti prst nije isto sto i nabiti prst jbg velika razlika da je iscasio isao bi na namestanje pa najverovatnije u gips ili neku protezu tog tipa...a ovo kako je on napisao mi deluje kao nabijanje ...
@Vladar
pa drugo je power lifting , ja sa monkey grip ne dizem vise od 70-80 kila na benchu , te kilaze koje ti spominjes mogu da te sjebu kako god da uhvatis teg... i to na razne nacine ... jbg treba pametno trenirati...
Scarecrow:
ne znam da li si procitao... prst je iscasen, kad sam ga pogledao stajao je neprirodno i nisam mogao da ga pomeram, pa sam ga odmah sam namestio... posle su mi rekli u bolnici da je dobro sto sam to uradio tada jer bi vise bolelo da se ohladilo.
Vladar:
--- Citat: pirat Februar 20, 2011, 05:53:33 posle podne ---pa drugo je power lifting , ja sa monkey grip ne dizem vise od 70-80 kila na benchu , te kilaze koje ti spominjes mogu da te sjebu kako god da uhvatis teg... i to na razne nacine ... jbg treba pametno trenirati...
--- Kraj citata ---
Slazem se da treba pametno trenirati, ali da ti "sklizne" i 70-80kg sa vrha pokreta prikom bench pressa jer koristis majmunski hvat - a to moze da se desi, mnogi koriste neadekvatne rukavice, sundjere, znojave ruke - i posljedica ce biti jako neugodna.
baki0707:
nesmem ni da zamislim,i sa 50 kg bi rebra slomio
Pocetnik993:
http://www.youtube.com/watch?v=PMXHIBFEfOw
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju