Ostalo > Offtopic

iscasen palac

<< < (2/6) > >>

Drakulamuscletech:

--- Citat: sleepy  Februar 20, 2011, 11:17:24 pre podne ---to je pravi savet...zajebi povredu...nece ti biti nista

jesam ja bio takav kad sam bio klinac...pa sad kad mi fali deo kolena, kad ne mogu da radim sklekove zato sto je rameni zglob totalno sjeban, kad me boli vilica dok jedem i slicno...ne mislim tako jebga

--- Kraj citata ---
nisam mu ja rekao zajebi povredu vec radi vezbe gde palac nema aktivnost i procicete,nije on ruku povredio celu da ne moze da vezba da je ruku povredio napisao bi mu ne treniraj dok se ne oporavis,al palac uz mirovanje se brzo oporavi,a drugo nije ga polomio samo ga je iscasio.

sleepy:
si ti nekada vdieo kako ide stisak ruke? :) i koliko palac ucestvuje u istom? tako da on nesvesno moze da sjebe nesto...palac je vrlo bitan za stabilizaciju hvata tako da ne mozes da radis ni jednu vezbu a da palac barem malo ne radi

VladimirUgr:
Odma se bre svadjate.Scarecrow bre neces nista izgubiti ako odmoris 15 dana.Bolje ti je valjda da ti to prodje nego da tu povredu stalno obnavljas na treningu! ;D ;D(Drakula  jbt pocni da koristis veliko slovo i tacku i zapetu ja jedva rastumacio sta si napisao)

Drakulamuscletech:

--- Citat: VladimirUgr  Februar 20, 2011, 01:58:50 posle podne ---Odma se bre svadjate.Scarecrow bre neces nista izgubiti ako odmoris 15 dana.Bolje ti je valjda da ti to prodje nego da tu povredu stalno obnavljas na treningu! ;D ;D(Drakula  jbt pocni da koristis veliko slovo i tacku i zapetu ja jedva rastumacio sta si napisao)

--- Kraj citata ---
xaxaxa jbg mrzi me da kucam tako :)  ma kakvih 15 dana za oporavak palca procice mu to brzo :) drugar mi iscasio isto i radio je dosta vezba,nije mogao siroke zgibove i jos par vezba proslo mu je za negde oko nedelju dana.

zloca87:

--- Citat: Scarecrow  Februar 19, 2011, 11:27:10 posle podne ---sinoc, ispred kafane... pao sam i iscasio palac... vratio sam ga odmah ko rambo... bio da snimim, oni mi stavili stapic od rumenka i zavoj i rekli da dodjem za 2 nedelje na kontrolu.. koliko mi prognozirate da necu moci da treniram... danas me bas bas boli. ima li neki dobar savet za ovo? hvala :)

--- Kraj citata ---

Nije mi jasno kako si to izveo :))))

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju