Ostalo > Offtopic

CHAT ?

<< < (2/7) > >>

puppeter:
chat bi skretao paznju sa foruma

munja877:
chat sucks....BRE

Vojislav:
Ja sam bio uradio chat i postavio ovde, pa pustio moderatore da glasaju jos pre nego sto je bilo ko od clanova predlozio chat, pa smo izglasali da nema chata ( ja sam bio za chat  :cry:  ) i to je nazalost to.

U principu mozete otvoriti x3m sobu na bilo kom chat servisu i chatovati.  :D

bajic:
Man` se Boro četovanja

Remetik:

--- Citat: BoRa_TS ---
--- Citat: Vojislav ---Ja sam bio uradio chat i postavio ovde, pa pustio moderatore da glasaju jos pre nego sto je bilo ko od clanova predlozio chat, pa smo izglasali da nema chata ( ja sam bio za chat  :cry:  ) i to je nazalost to.

U principu mozete otvoriti x3m sobu na bilo kom chat servisu i chatovati.  :D
--- Kraj citata ---

To si upravu sobu mozemo nakaciti na bilo kom serveru ;)
A to da bi chat odvracao paznju forumu smatram da nije istina , forum bi i dalje sluzio za ono sto je napravljen a chat recimo da bude postavljen samo za zajebanciju i da se neprica nista uvezi vezbanja itd. i mi smo ljudi iako se bavimo bodybuildingom i imamo smisla za mnoge stvari , ali kad je tako odluceno neka tako bude !
--- Kraj citata ---

Tako je Boro! Chat bi imao smisla samo ako se na njemu ne bi pricalo nista vezano za BB. Tako bi smo izbegli off. Neko postavi nesto onda se javi "neko" koga nije bilo 300 godine  :lol:  i onda neko treci kaze ej de si bre tebra i tako off, off, off...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju