Ostalo > Offtopic
Ajmo strucnjaci za kompove :)
sasacg:
--- Citat: pirat Mart 04, 2011, 06:40:23 posle podne ---obrisao si neke sitemske fajlove... a sto se tice napajanje znam da zvuci banalno ali iskljuci komp iz struje fizicki pa probaj ponovo ...
--- Kraj citata ---
Ma pretpostavljam da jesam obrisao sistemske,ali zar ne bi trebalo da u tom slucaju pokazuje bar neke znake zivota?
Probao sam to sto kazes,ali ne pomaze
AlexB:
Sto me nisi pustio da odgovorim pocetniku993 :((((....xD
99% je napajanje...ako ne reaguje nikako i ne pali kulere itd....e sad sta je moglo da se desi jeste da je u trenutku riknjavanja napajanje bacilo malo vise struje na plocu pa je sprzilo jos nesto :///...mada daj boze da nije....
AlexB:
Da je otisao samo hard palio bi se on normalno, mogao bi da udjes u bios itd.
Aca94:
probaj ovo meni se desilo nesto slicno ja sam ovo uradio i pc je proradio :)
imas na maticnoj ploci neku malu dugmastu bateriju,izgleda bas kao ona dugmasta baterja stavio bih ti sliku ali ne nalazi se na svakoj maticnoj ploci na istom mestu znaci negde je imas fora je da je izvadis ,ubacis ponovo i probas da upalis komp...Javi da li si uspeo...
Pirat:
--- Citat: sasacg Mart 04, 2011, 06:49:03 posle podne ---
--- Citat: pirat Mart 04, 2011, 06:40:23 posle podne ---obrisao si neke sitemske fajlove... a sto se tice napajanje znam da zvuci banalno ali iskljuci komp iz struje fizicki pa probaj ponovo ...
--- Kraj citata ---
Ma pretpostavljam da jesam obrisao sistemske,ali zar ne bi trebalo da u tom slucaju pokazuje bar neke znake zivota?
Probao sam to sto kazes,ali ne pomaze
--- Kraj citata ---
odnesi ga u servis ..
.
--- Citat: Aca94 Mart 04, 2011, 07:06:01 posle podne ---probaj ovo meni se desilo nesto slicno ja sam ovo uradio i pc je proradio :)
imas na maticnoj ploci neku malu dugmastu bateriju,izgleda bas kao ona dugmasta baterja stavio bih ti sliku ali ne nalazi se na svakoj maticnoj ploci na istom mestu znaci negde je imas fora je da je izvadis ,ubacis ponovo i probas da upalis komp...Javi da li si uspeo...
--- Kraj citata ---
jesi siguran za tu dugmastu bateriju ?:) posto ona sluzi nekoj drugoj svrsi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju