Multimedia > Slike/Muškarci

Jiri Borkovec

<< < (7/7)

BokY_LA:

--- Citat: Jelena_Kresojevic  Mart 15, 2011, 01:44:50 posle podne ---Pa dobro to sve zavisi od ukusa...ovakvih kao sto je nova ima milion u svakoj ulici,obicna devojka bez trunke misica.
Prva je definitivno jedna od retkih primeraka zena koje vezbaju,meni je lepse kad je zena cvrsta i zategnuta :)

--- Kraj citata ---
cek, zena sa sto vise misica je sto lepsa?
hmm
jbg sto kazes ukusi ali ovo drugo si malo preterala..

Jelena_Kresojevic:
Boky_LA nisi me shvatio :)Meni se zenski bb uopste ne dopada,cenim ih i postujem,ali mi se to ne svidja.Ali mi se isto tako ne dopada ni kada izadjem iz kuce i na svakom cosku vidim imitaciju Natase Bekvalac,Ane Nikolic itd.i gomilu ISTIH  riba koje smatraju da je dosta imati lepu facu i ugraditi silikone i to je to. . .A sto joj dupe visi do poda ili se mrda na sve strane sa 20god. . .Meni su figure idealne-vretenasti,lepi misici,sve zategnuto,oblikovano i na svom mestu.Al sto kazes-ukusi su razliciti,i ja sam mnogima prevelika i uzasna isto toliko koliko se meni ono drugo ne dopada ;)

BokY_LA:
ne znam kolika si D: ali meni je ekstra ona ukrajinka npr Okasana cini mi se da se zove.. to je po mom ukusu npr

sa ostalim se slazem :)

saska 88:
Sadašnja lepša, bivša zgodnija! :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju