Ostalo > Offtopic
re-otvaranje 100%GYM-a
sasacg:
Ma samo beton,onako hardcore pod da bude ;D
IGOR_X3M:
Ma guma je dobvoljna na kriticnim mestima, tamo gde su bucice. Tako je isto u teretani gde vezbam.
Branislav1984:
--- Citat: Naturalni Mart 10, 2011, 10:17:33 pre podne ---
--- Citat: Branislav1984 Mart 10, 2011, 12:06:20 pre podne ---Buraz nezgodno je to bolje baci neku gumu preko toga ako si u mogucnosti cim padne teg razbice ga
--- Kraj citata ---
evo ja prelazim u gym jedan novi da radim(cuce se)veruj te mi(a zna i vladar,goran,polomac)koliko para samo treba!!!
pa ta usrana guma mislim da je oko 20 eura do 25 eura po kvadratu!!!
body sve najbolje ti zelim u buducem radu i verujem da ce biti teretana sa DUSOM kakve svi mi ozbiljni vezbaci volimo,a ako me jednom put navede na tvoju stranu rado cu doci da odradim jedan NATURAL FREAK trening :P
--- Kraj citata ---
da preskupa je znam to , zato sam i rekao ako je u mogućnosti..... mnogo mnogo mnogo para treba da bi se otvorila jedna ozbiljna teretana, ova će to biti, vezbaci ce imati dobre savetnike-instruktore sto je jako bitno, i dusu ce imati u to ne sumnjam, to zna svako ko je vezbao sa drugarima u Surcinu
Sasa Dimitrijevic:
Puno srece sa radom, da dugo trajete i da imate puno clanova, zeli vam RELAX GYM...
bojan lepojevic:
evo i nekih fotkica sa otvaranja, samo slika, nema ton..kad malo odspavam pa cu dopuniti ;)
hvala svima na cestitkama, kao i onima koji su se potrudili da nas posete ;)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150120551722608&set=o.125990800820&theater
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju