General Bodybuilding Discussion > Članci
Men's Health [ALL ABOUT]
Kolev Nenad:
--- Citat: TeH FiLiP Mart 13, 2011, 02:40:56 pre podne ---pa ne znam sto bi se zamajvao magazinima kada ti je bolje po entu citati.Magazin za cilj ima da prodaje em reklamni prostor em dosta casopisa sponzorisu neki supsi,oprema itd. Na ovom forumu sigurno imas 2000 puta vise toga pametnog ispisano nego u nekom flexu,mens health i slicno.
--- Kraj citata ---
To je tacno,ali ima onih koji ne kupuju zbog informacija vec zbog,pa ne znam ni ja cega,potreba za sakupljanjem takvih casopisa neka bude eto... :)
Ja prvi to volim,nema nista lepse nego kad skines celofan i kad listovi zamirisu nekako cudno,kao da su tek izasli iz stamparije... :D
Naravno govorim o MD-u...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: TeH FiLiP Mart 13, 2011, 02:40:56 pre podne ---pa ne znam sto bi se zamajvao magazinima kada ti je bolje po entu citati.Magazin za cilj ima da prodaje em reklamni prostor em dosta casopisa sponzorisu neki supsi,oprema itd. Na ovom forumu sigurno imas 2000 puta vise toga pametnog ispisano nego u nekom flexu,mens health i slicno.
--- Kraj citata ---
bravo
Pocetnik993:
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 13, 2011, 09:29:43 pre podne ---
--- Kraj citata ---
bravo
--- Kraj citata ---
a gde bi oni culi za ovaj forum?
Pedja_Petrovic:
a ko to?
TeH FiLiP:
--- Citat: Pocetnik993 Mart 13, 2011, 11:23:15 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 13, 2011, 09:29:43 pre podne ---
--- Kraj citata ---
bravo
--- Kraj citata ---
a gde bi oni culi za ovaj forum?
--- Kraj citata ---
ja ne znam ko u bg nije cuo za extremgym recimo,pomeni nekom x3mgym i velika je sansa da ce ti reci "E ima i taj forum". Ja u teretani uvek kad vidim nekog mucenika koji ne zna koja vezba je za sta,idi na www. tu i tu sve objasnjeno.Ukucaj u gugl Jel smem da pijem proteJin? i izaci ce neki od foruma...
Mislim ne vidim poentu davati pare na magazin kada u magazinu imate one-way-info ,na forumu se vodi rasprava oko svake informacije.tamo pise tako i tako i kraj...a to odakle su vadili info ko te pita :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju