Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

OTVORENO PRVENSTVO CRNE GORE U RAW BENCHPRESS-U 07.05.2011

<< < (7/16) > >>

srebrni vuk:
xexexexe samo ti utegni :-)

Damir G:
oću sigurno na radost ženske publike xeexexe

Vladar:
Drugo otvoreno prvenstvo Crne Gore u RAW Bench Press-u - Danilovgrad

Za otprilike mjesec dana 7.5. u Crnoj Gori u Danilovgradu će se održati drugo Otvoreno prvenstvo Crne Gore u RAW Bench Press-u. Organizator Colloseum Gym koji ima popriličnog iskustva u oraganizaciji bench press natjecanja kako RAW tako i sa opremom ovom prilikom poziva sve sportaše powerliftere i zaljubljenike ovoga sporta da dođu, natječu se i druže...

Za otprilike mjesec dana 7.5. u Crnoj Gori u Danilovgradu će se održati drugo Otvoreno prvenstvo Crne Gore u RAW Bench Press-u. Organizator Colloseum Gym koji ima popriličnog iskustva u oraganizaciji bench press natjecanja kako RAW tako i sa opremom ovom prilikom poziva sve sportaše powerliftere i zaljubljenike ovoga sporta da dođu, natječu se i druže. Organizator također napominje kako se natjecateljima koji dođu iz inozemstva neće naplaćivati kotizacija, pokušati će osigurati smještaj kao i zajednički izlet do manastira Ostrog kojeg posjećuju vjernici svih vjera. Osim medalja i diploma svi pobjednici svojih kategorija, apsolutni i relativno najjači će dobiti i pehar kao i najbolja ekipa. Natjecanje se održava u gradskoj sportskoj dvorani koja prima oko 1100 gledatelja i očekuje se solidna popunjenost. Sve detaljne informacije možete dobiti kod Saše Vujisića na mail: n.vujisic@yahoo.com ili na broj mobitela: +38267278085...

Kategorije su slijedeće:
Do 56 kilograma - Juniori
Do 61 kilograma
Do 67,5 kilograma
Do 75 kilograma
Do 82,5 kilograma
Do 90 kilograma
Do 100 kilograma
Do 110 kilograma
Do 125 kilograma
Preko 125 kilograma

S. Golubović
www.teretanavijesti.com

MirkoPG:
kakvi su rezultati ? ja nisam stigao da odem i bas mi je krivo

Damir G:
BRAVO za Srebrnog Vuka!!! Momak je sinoć dokazao da se rad i trud uvjek isplati! Odskočio je prilično od svih iz kategorije ( 30ak kila čini mi se). Još jednom bravi i svaka čast!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju