Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
OTVORENO PRVENSTVO CRNE GORE U RAW BENCHPRESS-U 07.05.2011
drazen20121995:
imam ja druga, 55kg ima , dize 65kg :D pa cu ga dovest da osvoji to :D :D :D
Z:
Nekoliko redova o ovom takmicenju nam pise apsolutni pobednik ovog takmicenja-SASA VUJISIC!!!
Evo kratke reportaze sa ovog takmicenja:
"18.12 u teretani SportArt mne, vlasnika Vladana Sljukica, koji je moram istaci stao svim kapacitetima iza ovog takmicenja i podigao takmicenje na jedan visi nivo, odrzan je kup Podgorice, u stvari nezvanicno prvenstvo cg u organizaciji Saveza za dizanje tegova cg. Ovo takmicenje, iako organizovano na brzinu kao zamjena za ranije najavljeno, koje zbog neozbiljnosti organizatora nije oodrzano, a trebalo je biti u Danilovgradu, ispunilo je sva ocekivanja .Iako je vecina takmicara bila van takmicarske forme rezultati su bili posebno u pojedinim kategorijama prilicno dobri.Posebno je vidjen dobar duel u 90 kg gdje je Kostic pobijedio sa 160 kg a Brajovic 155.U 100 kg je pobijedio veteran Rakocevic ispred Cecanovica, u 110 ja sa podignutih 200kg što je ujedno bio apsolutno najbolji rezultat, a u 125 Radickovic koji se prvi put takmicio i pobijedio lagano gurnuvsi 180 kg u istoj kategoriji prvi put se takmicio Marko Mandic koji je imao vise od 175 kg koje je lako podigao."
Cestitke pre svega organizatoru i takmicarima i nadam se da ce ovo takmicenje sledece godine prerasti u zvanicno Prvenstvo Crne Gore jer to zasluzuju!!!
A tebi Sasa puno hvala na ovom izvestaju! Wink
vujke:
kup Podgorice ..Vujisic .. 8)
Z:
Ima li neko rezultate sa otv. prv.Crne Gore?
oktagon:
Ono cega se ja sjecam:
do 90 - Jovica 162,5kg ako se ne varam
Do 100kg - Vuk 170kg
Do 110kg - Vujke 200kg
preko 125 - Stojan 190kg
radjeno je po gpc-u sa zadrskom
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju