Ostalo > Offtopic
Ehhhh......taj Gadafi...
Sasa Ilic:
Ma ja da sam na Gadafijevom mestu ja bi lepo digao sva nafna polja u vazduh i aj u kurac sve...Il ce da bude moje ili nicije...Ista scena kao sa Kosovom se odvija...Mrtvi amerikanci raspali se dabogda,doci ce i njim kad tad crni dan...
Pirat:
jbg nuklearki imate koliko hocete u svetu , ima cak i u Rumuniji :) jer je to vrlo jeftin nacin dolazenja do energije , nije to nista neubicajeno , kao sto nije ni to da se Japanci slihtaju amerima i njhove su kucke oduvek bile i ostale a tek sad kad im je potrebna sva ziva pomoc hm... , pa cudno bi bilo da ne podrze iste ... a to dal su oni protiv tlacenja naroda itd , savrseno ih zabole ona stvar, kad im pogledas istoriju oni su se medjusobno klali ko svinje , jebe se njima za neku humanost itd , uostalom to je sve politika ...
Burner:
Obama crko dabog da i svi koji ste ucestovavali,vratice se to vama picka vam materina raspala.Necivilizovana stoka.
Bus jebena reptilicina kad je otiso mislih proslo je zlo a ovaj obama fuktard jos gori,jebem ti sve po spisku,proklele te sve vracare,vestci i vestice ovog sveta.REtardirani izrode.
sleepy:
Posle tacke ide razmak :)
TheDominick:
@Burner
E vala ako si im rekao!!! ;)
Podrska Gadafiju!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju