Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (30/43) > >>

Ted Arcidi:
odakle mrznja prema Americi...pa stvarno nema razloga...
malo podsecanje za zaboravne
http://www.youtube.com/watch?v=xX_lvzBPR9k

Pirat:
bombardovala te je nacija , retardiranih robijasa i morona ... koja smo sve sranja pretrpeli 99 te , sad nam se i deca porazboljevala od raka pod desjtvom uranijuma i ostalih govana kojima su nas gadjali .. ne treba da te zakopa mrznja ali da nekome nije jeasno sta sad rade Libiji nakon istog iskustva ... jbg , sigurno ih neces gotiviti...

vlado0550:

--- Citat: TeH FiLiP  Mart 22, 2011, 07:24:44 posle podne ---pa ne bi,ali bi drugi isto imali pravo da nas mrze.Sad ja ne treba da mrzim americku vladu zato sto bi i sprska isto radila u teoretskom univerzumu

--- Kraj citata ---

nije nego je to sve smjesno, recimo sad si u prilici da mrzis amere, a kad kod istih tih amera treba da izadjes na takmicenje recimo, svi su dobri...druga prica...

Scarecrow:
Ja volim Ameriku! Zivela velika americka nacija!!! zajebavam se...

legendArni:
Iskreno ljudi vise mrzim srbiju nego ameriku. I prvom prilikom bih pobegao odavde bespovratno. I mogu vam reci posto sam prosle godine bio u americi, da mozemo samo da im zavidimo. Tek sam onda skontao koja je srbija qrcina u svemu tome. A za razliku od nas za jedan zivot tamo vredi ratovati i umreti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju