Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (4/43) > >>

sasacg:

--- Citat: markosmarko  Mart 17, 2011, 11:43:41 posle podne ---
--- Citat: sasacg  Mart 17, 2011, 02:05:47 posle podne ---Udri pukovnice po govnima izdajnickim ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Pukovnik je veliki prijatelj naseg naroda,a ova vlast je prekinula svaku vojnu saradnju sa Libijom.

--- Kraj citata ---

Stoka igra onako kako gazde kazu...

Lazar Popovic:
Ma oni samo nisu svesni u kakva ce govna da upadnu ako njega sruse...pa mi smo zivi primer sta se desava sa drzavom kad jedan veliki covek nestane (mislim na Tileta,da DS-ovci odmah ne misle na Djindjica,jer on nista nije uradio).

nbg-v:
meni to tako kul zvuci
lik koji vlada 40 godina i ima 50 milijardi evra u dzepu i koji bez blama gazi tenkovima po svom narodu samo zato sto mu je "fotelja" mila

VeljaP:
kul ili ne
ali Pukovnik je covjek koji je izgradio svoju zemlju i brine o svojim gradjanima...na njegovom primjeru bi moglo da se uci
pa i pobunjenici su izjavili da se ne bune jel im je lose u zivotu, nego zato sto je Pukovnik na vlasti toliko godina...pa jbg sad...samo je Pukovnik mudar covjek, koji ne naucio kakav je to USA standard za demokratiju, a pogotovo instaliranje iste, pa se pripemio
I sad, naivan je svaki onaj koji misli da tamo ratuju Libijci protiv Libijaca...narod se pobunio hahahhaa, prica za malu djecu

etaoin:
Bice cupavo, izgleda da i Libijcima ne gine novi "Milosrdni Andjeo'". 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju