Ostalo > Offtopic
Ehhhh......taj Gadafi...
sasacg:
--- Citat: markosmarko Mart 17, 2011, 11:43:41 posle podne ---
--- Citat: sasacg Mart 17, 2011, 02:05:47 posle podne ---Udri pukovnice po govnima izdajnickim ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Pukovnik je veliki prijatelj naseg naroda,a ova vlast je prekinula svaku vojnu saradnju sa Libijom.
--- Kraj citata ---
Stoka igra onako kako gazde kazu...
Lazar Popovic:
Ma oni samo nisu svesni u kakva ce govna da upadnu ako njega sruse...pa mi smo zivi primer sta se desava sa drzavom kad jedan veliki covek nestane (mislim na Tileta,da DS-ovci odmah ne misle na Djindjica,jer on nista nije uradio).
nbg-v:
meni to tako kul zvuci
lik koji vlada 40 godina i ima 50 milijardi evra u dzepu i koji bez blama gazi tenkovima po svom narodu samo zato sto mu je "fotelja" mila
VeljaP:
kul ili ne
ali Pukovnik je covjek koji je izgradio svoju zemlju i brine o svojim gradjanima...na njegovom primjeru bi moglo da se uci
pa i pobunjenici su izjavili da se ne bune jel im je lose u zivotu, nego zato sto je Pukovnik na vlasti toliko godina...pa jbg sad...samo je Pukovnik mudar covjek, koji ne naucio kakav je to USA standard za demokratiju, a pogotovo instaliranje iste, pa se pripemio
I sad, naivan je svaki onaj koji misli da tamo ratuju Libijci protiv Libijaca...narod se pobunio hahahhaa, prica za malu djecu
etaoin:
Bice cupavo, izgleda da i Libijcima ne gine novi "Milosrdni Andjeo'".
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju