Ostalo > Offtopic
Ehhhh......taj Gadafi...
vlado0550:
--- Citat: legendArni Mart 22, 2011, 08:03:25 posle podne ---Iskreno ljudi vise mrzim srbiju nego ameriku. I prvom prilikom bih pobegao odavde bespovratno. I mogu vam reci posto sam prosle godine bio u americi, da mozemo samo da im zavidimo. Tek sam onda skontao koja je srbija qrcina u svemu tome. A za razliku od nas za jedan zivot tamo vredi ratovati i umreti.
--- Kraj citata ---
Bravo, to je to otprilike!
Ima i druga strana svega toga, al sad jbg...
Pirat:
--- Citat: legendArni Mart 22, 2011, 08:03:25 posle podne ---Iskreno ljudi vise mrzim srbiju nego ameriku. I prvom prilikom bih pobegao odavde bespovratno. I mogu vam reci posto sam prosle godine bio u americi, da mozemo samo da im zavidimo. Tek sam onda skontao koja je srbija qrcina u svemu tome. A za razliku od nas za jedan zivot tamo vredi ratovati i umreti.
--- Kraj citata ---
ni USA nije vise kao sto je nekad bila, zivot samo naizgled izgleda bolje nego u ostatku sveta ... svi oni zive od kredita i ostalih zajbenacija koje kad tad ce morati da plate... drugo na njhovimm ulicama ima toliko sranja i lopovluka , kriminala da je to za ne verovati ...
sasacg:
Pa tacno,kad pogledas Srbija je u zestokom qurcu...
Ali ZBOG CEGA?
Zbog tih Americkih i ostalih govana kojima nije odgovarala jaka SFRJ i cije su resurse hteli za sebe,zbog govana koja su nas zavadila '91,a bombardovala '99...Zbog retardiranih idiota koji zive zivot kako im se na tv-u plasira,zbog stoke koja ne razmislja svojim mozgom...
Stoka ide po planeti,ubija i crpi resurse,kako bi njihovom retardiranom narodu bilo bolje...I ne ziveli dobro...
Serem im se u retardirani nacin zivota!!!
Ted Arcidi:
Srbija i jeste sada ovakva, zato sto prihvata njihov usrani sistem vrednosti
TeH FiLiP:
--- Citat: vlado0550 Mart 22, 2011, 07:38:59 posle podne ---
--- Citat: TeH FiLiP Mart 22, 2011, 07:24:44 posle podne ---pa ne bi,ali bi drugi isto imali pravo da nas mrze.Sad ja ne treba da mrzim americku vladu zato sto bi i sprska isto radila u teoretskom univerzumu
--- Kraj citata ---
nije nego je to sve smjesno, recimo sad si u prilici da mrzis amere, a kad kod istih tih amera treba da izadjes na takmicenje recimo, svi su dobri...druga prica...
--- Kraj citata ---
Ja pricam o Americkoj vladi,ne o 100% naroda amerike.Ima tamo i pametnih i dobrih ljudi,nazalost idotska vecina vlada
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju