Ostalo > Offtopic
Ehhhh......taj Gadafi...
Gurke:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/152889/Gadafi+terao+Pacolija+da+igra+i+izbacio+ga+iz+%C5%A1atora.html
Manojlovic Petar:
--- Citat: markosmarko Mart 25, 2011, 07:42:59 posle podne ---Ameri bi usli i u savez sa crnim djavolom (ako vec i nisu) jer za njih je sve biznis....
Al Kaida je stvorena od strane CIA i danas su veoma bliski,jer da njih nema koji bi bio izgovor Amerima da opsedaju naftna polja bliskog istoka?
A cuvenog Osamu bin Ladena,pogrbljenog starca koji se krece pomocu stapa,i navodno krije po afganskim gudurama,kao nemogu da uhvate i pomocu svih tehnologija i velikog zalaganja...
BAJKE ZA MALU DECU,i to onu retardiranu,americku narodnu masu kojoj mogu da prodaju price o "svetskom terorizmu" i teroristima koji sa magaraca i kamila otimaju avione,i prave naoruzanje u pecinama,a predvodi ih,ni manje ni vise,nego jedan od sinova najbogatijeg cove u Saudiskoj Arabiji,tajkuncine arabijske...
--- Kraj citata ---
Svaka cast.Kao da sam ja ovo rekao.U potpunosti se slazem sa tobom !
etaoin:
--- Citat: tenssa Mart 24, 2011, 11:47:57 pre podne ---Sta mi je sve covjek pricao sta su ljudi radili za vrijeme rata, to ni najgora zvijer ne bi uradila...
Samo dokaz koliko daleko moze ici ljudski um kada se nesto u njega usadi...
--- Kraj citata ---
Nazalost prosao sam Otadzbinski rat i svega sam se nagledao. Imao sam pet godina ali i dalje se svega secam. Uvek treba osuditi one koji su ne ljudi bili oni Srbi, Hrvati ili Amerikanci. Ali ono sto meni a verujem i vecini na ovom forumu smeta, je ta americka dvolicnost i papska nepogresivost. Kada oni budu odgovarali prvo za genocid nad Indijancima onda mogu drugima da zamere. Ostale primere necu ni spominjati jer previse je teska tema.
Ted Arcidi:
...
Burner:
9-11 tj. cuveni napad na bliznakinje 2001 je bio inside job
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju