Ostalo > Offtopic
Ehhhh......taj Gadafi...
IGOR_X3M:
--- Citat ---lik koji vlada 40 godina i ima 50 milijardi evra u dzepu
--- Kraj citata ---
Isti q..c ti je i sa demokratama samo sto su oni malo namazaniji, samo se rotiraju, sad ministar za ovo sutra za ono i tako godinama u krug i svi pune dzepove.
markosmarko:
--- Citat: IGOR_X3M Mart 18, 2011, 12:46:32 posle podne ---
--- Citat ---lik koji vlada 40 godina i ima 50 milijardi evra u dzepu
--- Kraj citata ---
Isti q..c ti je i sa demokratama samo sto su oni malo namazaniji, samo se rotiraju, sad ministar za ovo sutra za ono i tako godinama u krug i svi pune dzepove.
--- Kraj citata ---
Upravo to,evo primer kog sam se odma setio,Snezana Samardzic je u prosloj vladi bila savetnik ministra odbrane,u ovoj je ministar za omladinu i sport...Kako se tako brzo prekvalifikovala,kako uopste ona moze da bude najstrucnija osoba u zemlji za obe stvari?
A ima takvih primera,nazalost....
nbg-v:
ma ja sam pacifisticki jako nastrojen... i pogadja me kad vidim da se ljudi ubijaju bilo gde... a pogotovo kad vidim da se isti narod medjusobno obracunava... sto bi se reklo "brat sa bratom"... jer prosli smo sve to i ne ponovilo se.. i uvek mi u glavi stoji da je sve to moglo da se izbegne, i kod nas, a evo sad i kod njih...
sad bas vidim savet bezbednosti bez glasa protiv, usvojio napad na Libiju... Rusi i Kinezi bili su uzdrzani na glasanju, ni rec protiv nisu rekli... sve je prevara i trgovina.. kakvi crni "tradicionalni prijatelji" , svi su prijatelji dok interes postoji... cak su Iran i Vencuela podrzali "akciju" protiv Gadafija...
ko zna sta se tamo desava... znam samo da nece na dobro da izadje...
GORAN_ILIC:
Jesam li ja to dobro cuo....kazu, pitanje je sati kada ce da pocne bombardovanje Gadafijevih snaga od strane Medjunarodne zajednice ??? ??? ???
tenssa:
Tako kazu Gorane...
Posle usvajanja rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o zabrani letova nad Libijom, NATO "hitno razmatra dalje korake", a početak vojne intervencije u Libiji "pitanje je sata". - Blic
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju