Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (10/43) > >>

X FRAME:
Stara izreka , najebo je onaj koga kinez hrani i rus brani , tako da uz duzno postovanje zajebi te price o rusima i njihovom spasavanju kosova , u bilo kojim okolnostima . Svet je stavio sapu na Kosovo i nema Rus nista sa tim niti moze tu nesto da uradi .Niko nece da vodi nase bitke umesto nas .Nazalost devedestih nismo mogli da se najebemo keve onome kome smo trebali i to je to . Geografski smo tu gde jesmo ,ocigledno je to najveci problem da se selimo ne mozemo .

VeljaP:
Pa nije poenta price da Rusi i Kinezi brane nekoga, vec ce da iskoriste ovo za svoje ciljeve tj ovo ce im biti opravdanje, kao sto je bilo Rusima sa Gruzijskom epizodom. Samo to i nista vise.

X FRAME:
Pa prevedeno to i ja kazem , odgovorio sam Tedu samo na zadanju recenicu

VeljaP:
Izgleda da se Ameri bar u pocetku nece previse vojno mjesati ( trenutno nemaju sa cime ) pa ce ovo da bude vojna akcija dijela EU i Kanade.
Zivo me interesuje na sta ce ovo da lici sa vojnog aspekta, jel odrzavanje no fly zone nije nimalo jednostavan zadatak...nadziranje vazdusnog prostora 24h i nije neki problem, ali imati konstantno par aviona u vazduhu i par u rezervi  pripremi nece biti lako za izvesti....jedino sto na duge staze Pukovnik je u problemu, na zalost

X FRAME:
Pukovnik je pukao , jos kada su krenule demostracije i sranja , a verovatno i pre toga . Nazalost je pitanje vremena samo i americke taktike . Voleo bih da gresim .....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju