Ostalo > Offtopic

Ehhhh......taj Gadafi...

<< < (19/43) > >>

Spartak:

--- Citat: B3l1  Mart 19, 2011, 08:57:47 posle podne ---Pa sta sad, oni koji su na forumima nemaju pravo na svoje misljenje i svoju rec? A i u ostalom nisam bez mozga, niti bez skole,sebe smatram dovoljno elokventnim da pricam o takvim stvarima, i onako su vidljive svima..:)

--- Kraj citata ---

ma samo rokaj :)

B3l1:
Ma drze monopol nad svetom, voleo bi da se ujedine ove dole arapske zemlje i da pruze neki jaci otpor, a ako pruze iole veci otpor to se sigurno iskoristiti Rusija i Kina, i onako samo cekaju neku varnicu da zarate protiv Amerike.. :/ Dojadili su mi vise..
Mada opet neki se ne slazu sa mojim misljenjem, evo otac mi kaze jako su ih napali, veliki diktator i pljackas :D

saska 88:

--- Citat: B3l1  Mart 20, 2011, 11:21:35 pre podne ---Ma drze monopol nad svetom, voleo bi da se ujedine ove dole arapske zemlje i da pruze neki jaci otpor, a ako pruze iole veci otpor to se sigurno iskoristiti Rusija i Kina, i onako samo cekaju neku varnicu da zarate protiv Amerike.. :/ Dojadili su mi vise..

--- Kraj citata ---

x2

Pirat:
Americka govna... nafta je skupa.... 

--- Citat: B3l1  Mart 20, 2011, 11:21:35 pre podne ---Ma drze monopol nad svetom, voleo bi da se ujedine ove dole arapske zemlje i da pruze neki jaci otpor, a ako pruze iole veci otpor to se sigurno iskoristiti Rusija i Kina, i onako samo cekaju neku varnicu da zarate protiv Amerike.. :/ Dojadili su mi vise..

--- Kraj citata ---

i meni , pogotovo kad uzmes u obzir njihovu naciju koja je sva retardirana , ali ne bih voleo da se desi to sto si rekao jer tu kad bi se napravila dva bloka ... eto nama Treci svetski rat...inace dovoljno je samo Kina da se zapita nesto ;D ..

markosmarko:
Ko je Hilari K.da kaze da je Pukovnik izgubio legitimetet u svojoj zemlji?
Bagra ogavna,ali neka,sto rece neko propala su i mocnija carstva i pre otkrica Amerike,propasce i ova stoka,skapali majci...

OD EGIPTA,OD EGIPTA,DO ZEMLJE ALZIRA
SVE SU STRAZE,SVE SU STRAZE GADAFI MOMIRA

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju