General Bodybuilding Discussion > Članci

Trening za ogromne bicepse, by malibuilder!

<< < (2/3) > >>

Milan Valjevic:

--- Citat: jovann  Jun 16, 2011, 02:45:14 posle podne ---Ima jedna vjezba ja je zovem ,,lucni cekic" mnogo bolje pogadja nego klasicni kao   na slici gdje ova djevojka radi ,,sad ne znam kako da ti objasnim preko rijeci,evo neka pomoc
 Radis sa bucicama stojeci lakse :pribijes nadlaktice uz tijelo i ides sirok luk(s boka )sa bucicom uz majcu i ne pomjeras nadlaktice ,a bucicom prema gore do grudi(bolje reci na grudi) i tako poslije drugu ruku
ps. ako radis desnom rukom bucica je lievi dio grudi,ako lijevo bucica na desni dio grudi

--- Kraj citata ---
Mislis  šaka ti je okrenuta pralelno sa grudima,i ides uz grudi do brade
Ovako bi to izgledalo  http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/biceps/hammer-curl/

dame_3:
i mene ovaj bolje pogodi, mada ne moze covjek uvijek isti raditi :D pa ubacim i ovaj "normalni" hammer, ili sa uzetom odozdo na kablovima :)

jovann:

--- Citat: MIKSA-Milan  Jun 16, 2011, 04:39:33 posle podne ---
--- Citat: jovann  Jun 16, 2011, 02:45:14 posle podne ---Ima jedna vjezba ja je zovem ,,lucni cekic" mnogo bolje pogadja nego klasicni kao   na slici gdje ova djevojka radi ,,sad ne znam kako da ti objasnim preko rijeci,evo neka pomoc
 Radis sa bucicama stojeci lakse :pribijes nadlaktice uz tijelo i ides sirok luk(s boka )sa bucicom uz majcu i ne pomjeras nadlaktice ,a bucicom prema gore do grudi(bolje reci na grudi) i tako poslije drugu ruku
ps. ako radis desnom rukom bucica je lievi dio grudi,ako lijevo bucica na desni dio grudi

--- Kraj citata ---
Mislis  šaka ti je okrenuta pralelno sa grudima,i ides uz grudi do brade
Ovako bi to izgledalo  http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/biceps/hammer-curl/

--- Kraj citata ---

Jeste samo ne radi bas najbolje bjeze mu nadlaktice

jovann:

--- Citat: dame_3  Jun 16, 2011, 05:26:35 posle podne ---i mene ovaj bolje pogodi, mada ne moze covjek uvijek isti raditi :D pa ubacim i ovaj "normalni" hammer, ili sa uzetom odozdo na kablovima :)

--- Kraj citata ---

Pa da, ja najcesce lucni cekic,ez sipka(uski hvat),sa buciom na kotur cekic

Pedja_Petrovic:
..NARAVNO
noge jake od fudbala?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju