General Bodybuilding Discussion > Članci

Trening za ogromne tricepse,by malibilder!

<< < (3/8) > >>

kiza:
meni smesna ova izjava kao da  potisak sa cela zaboravimo ,a kolko sam samo citao da je glavna vezba za triceps sto bi dorian rekao potisak sa cela,a nije on jedini koji se kunu u tu vezbu!!!!ja je radim i odlicno mi radi  a uski bench mi je nekako suvise  tezi za izvodjenje ako stavim vise od 80 kila ,ubija mi zglobove sake a i brate tesko mi je da vracam tako tezak teg kada ga drzim usko na stalke,pa ako si sam uski bendz sa nekim velikim kilazama po meni je suvise rizican,to je moje misljenje ,propadanje ali sa klupe sa opterecenjem po mogucstvu i potisak sa cela saez sipkom  meni ludilo za triceps!!!!poz

dex:
ne postoje neprikosnovene vezbe treba stalno menjati i kombinovati, pogotovo sto bi umro od dosade kad bi radio stalno iste stvari...

breshahils:

--- Citat: kiza  Mart 29, 2011, 09:11:12 pre podne ---meni smesna ova izjava kao da  potisak sa cela zaboravimo ,a kolko sam samo citao da je glavna vezba za triceps sto bi dorian rekao potisak sa cela,a nije on jedini koji se kunu u tu vezbu!!!!ja je radim i odlicno mi radi  a uski bench mi je nekako suvise  tezi za izvodjenje ako stavim vise od 80 kila ,ubija mi zglobove sake a i brate tesko mi je da vracam tako tezak teg kada ga drzim usko na stalke,pa ako si sam uski bendz sa nekim velikim kilazama po meni je suvise rizican,to je moje misljenje ,propadanje ali sa klupe sa opterecenjem po mogucstvu i potisak sa cela saez sipkom  meni ludilo za triceps!!!!poz

--- Kraj citata ---

A kad radiš potisak sa čela zglobovi te ne bole?

bojan lepojevic:
ne znam cemu diskusija, valja li uski bench ?!
kao osnovnu vezbu radim ili uski ili propadanja..isto tako, potisak sa cela mi je odlicna vezba, ali tu retko kad vidim nekog da ubode pokret koji bi odradio misic kako treba, za spoljnu glavu tricepsa najradije koristim ovu poslednje opisanu vezbu.
msm nikad nije problem odraditi SVE dobre vezbe za triceps na jednom treningu, al ce onda da napreduje juce...

Pedja_Petrovic:
ja propadanja za tricps nikada u zviotu nisam radio,a uski bench sada ubacim kao varijatnu 4 ili 5 vezbe kada radim triceps

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju