General Bodybuilding Discussion > Članci

Trening za ogromne tricepse,by malibilder!

<< < (7/8) > >>

Vendetha:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 29, 2011, 12:39:27 posle podne ---
--- Citat: Scarecrow  Mart 29, 2011, 12:30:44 posle podne ---a koje su ti vezbe primarne?

--- Kraj citata ---
potisak na lat i potisak sa cela i potisak bucicom iza glave sa dve ili jednom rukom,ponekada uski bench ali OBRNUTI HVAT,itd itd
sve ce biti na DVD

--- Kraj citata ---

zar drzis, odnosno zar mozes da drzis usko kad ti je ubrnuti hvat ?

Scarecrow:
pa sto da ne, radio sam ja ranije tu vezbu. probaj

Genius:

--- Citat: Vendetha  April 04, 2011, 09:38:47 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 29, 2011, 12:39:27 posle podne ---
--- Citat: Scarecrow  Mart 29, 2011, 12:30:44 posle podne ---a koje su ti vezbe primarne?

--- Kraj citata ---
potisak na lat i potisak sa cela i potisak bucicom iza glave sa dve ili jednom rukom,ponekada uski bench ali OBRNUTI HVAT,itd itd
sve ce biti na DVD

--- Kraj citata ---

zar drzis, odnosno zar mozes da drzis usko kad ti je ubrnuti hvat ?

--- Kraj citata ---

mozes na smitu, sigurnije je...

Alex R:
Narode imam jedan problem sa tricepsom pa reko da to podijelim sa vama, mozda i uspijemo rijesiti nesto  ;D
Dakle problem je medijalna glava, dok ostale glave su skroz ok, e ima li neko vjezbu sa kojom bih dobro pogodio taj dio jer zavrsetak tricepsa kod lakta nije kako treba, hvali tu malo mesa a evo i sliku cu postaviti da vidite o cemu se radi...

Damir G:

--- Citat: Alex R  Maj 19, 2011, 12:09:42 pre podne ---Narode imam jedan problem sa tricepsom pa reko da to podijelim sa vama, mozda i uspijemo rijesiti nesto  ;D
Dakle problem je medijalna glava, dok ostale glave su skroz ok, e ima li neko vjezbu sa kojom bih dobro pogodio taj dio jer zavrsetak tricepsa kod lakta nije kako treba, hvali tu malo mesa a evo i sliku cu postaviti da vidite o cemu se radi...

--- Kraj citata ---
  Ma ok je to sasvim :P.... Kako bude rasla ukupna masa i to će.... Alex brate imaš vretenaste mišiće pa moraš više raditi od ostalih za punoću na rukama....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju