General Bodybuilding Discussion > Članci
Trening za ogromne tricepse,by malibilder!
IGOR_X3M:
--- Citat: igor2806 Mart 26, 2011, 05:27:04 posle podne --- i to ovako dobar clanak...
--- Kraj citata ---
Meni je ovaj clanak prosecan, a sve se svodi na to da pokusas da razvalis triceps sa uskim bendzom i uskim bendzom i uskim bendzom i tu i tamo neku vezbu sa laktovima iznad glave, sa puno tezine i malo ponavljanja i na to da su sve ostale vezbe za triceps sranje...........to je ono sto sam ja mogao da primetim. :)
Ono sto ja znam iz mog iskustva je da gomila ljudi, bas sa uskim bendzom i velikom tezinom i uz nekontrolisan pokret ( koji je opet prouzrokovan velikom tezinom ) poprilicno aktiviraju misice grudi.
Ja licno pogodim triceps mnogo vise recimo sa propadanjem nego sa uskim bendzom i takodje sa mnogim drugim vezbama ga dosta bolje aktiviram. :)
igor2806:
pa svakom nesto drugo odgovara,msm da je ovaj clanak pruza neke osnovne stvari koje bi svako trebao znati sto se tice tricepsa...
bojan lepojevic:
i vise nego odlican text za prosecne vezbace, jer ovi iskusniji valjda bi trebalo sve to da znaju. Ali kad vidite sta sve rade ljudi po teretanama za triceps, jasno je da je ovaj clanak itekako potreban ;)
IGOR_X3M:
--- Citat: igor2806 Mart 26, 2011, 11:43:28 posle podne ---msm da je ovaj clanak pruza neke osnovne stvari koje bi svako trebao znati sto se tice tricepsa...
--- Kraj citata ---
Da ustvari samo i pruza osnovne stvari, bas za pocetnike koji ne znaju koliko glava cini triceps ;)
damirjam:
to si u pravu za propadanje...meni je to osnovna i prva vjezba kojom pocinjem triceps.....ali sam probao par treninga uski hvat na bench klupi i nisam uopste koristio velike tezine i kako god radio vise sam osjetio grudi nego triceps...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju