Ostalo > Offtopic

Sa 3 godine težak 60kg

<< < (3/5) > >>

Pocetnik993:
mali ce morati na neku rotaciju pa na pedjinu dijetu  ;D

PEJABG:

--- Citat: Stevcho  Mart 31, 2011, 09:20:58 posle podne ---Ne mora da znaci da su roditelji krivi. Delimicno da, ali cim on toliko moze da pojede, u pitanju je neki poremecaj. A sta bi ti da imas dete u kuci koje vice Mama glaaadan sam? Ne bi mu dao da jede?
Mene su kroz citavo detinjstvo i pubertet terali da jedem, isla majka sa kasikom iza mene, pa sam opet bio mrsav ko grana. U pitanju je ozbiljniji poremecaj, i vidi se da roditelji nece da im dete bude ovakvo... Mislim da imati tu kilazu u ovim godinama je rezultat neke bolesti, ili poremecaja.

--- Kraj citata ---
pa sam kazes da si bio ko grana zato su te i jurili sa kasikom :)
ovog debeljka treba juriti mokrim peskirom da malo istrci :)

BBBbbb:

--- Citat: PEJABG  April 01, 2011, 02:00:11 pre podne ---ovog debeljka treba juriti mokrim peskirom da malo istrci :)

--- Kraj citata ---
http://www.youtube.com/watch?v=1d4eLzUD-0I

TeH FiLiP:

--- Citat: Stevcho  Mart 31, 2011, 09:20:58 posle podne ---Ne mora da znaci da su roditelji krivi. Delimicno da, ali cim on toliko moze da pojede, u pitanju je neki poremecaj. A sta bi ti da imas dete u kuci koje vice Mama glaaadan sam? Ne bi mu dao da jede?
Mene su kroz citavo detinjstvo i pubertet terali da jedem, isla majka sa kasikom iza mene, pa sam opet bio mrsav ko grana. U pitanju je ozbiljniji poremecaj, i vidi se da roditelji nece da im dete bude ovakvo... Mislim da imati tu kilazu u ovim godinama je rezultat neke bolesti, ili poremecaja.

--- Kraj citata ---

koliki god da je poremecaj to se da leciti.Ako necije dete predje 20kila sa 3 god to je vec alarmantno,a ne 60jbt! Mislite da je t3 izmisljen za bildere samo?Ili da ne postoje razne metode lecenja lenjog metabolizma tj poremecaja tiroide i paratiroide? Mislim jbt,ako vam dete trazi 10puta na dan da pojede dve pljeskavice valjda niste krelac da mu date,pravac lekar-psiholog da s evidi sta nije u redu.

Roditelj je kriv ma sta bilo ovde u pitanju,oni su to dozvolili.Ako dete odsece sebi ruku,jbg nisu roditelji krivi,ono samo htelo...

sleepy:
Ja bi rekao da ovde samo traze medijsku paznju a ne pomoc deteta. Lepo Filip rece. Imas pedijatra, specijalizante, psihologa, psihijatra....pa odes pa razgovaras i potrazis resenje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju