Multimedia > Slike/Muškarci
Kevin Levrone...
Strahinja1993:
Gledao sam slike na fleksu malopre. Ruke i ramena tu su ajde. Ali ostalo... Ne znam sta bi sa nogama, bas su lose. Struk bas sirok u odnosu na vreme dok se takmicio, ostale partije lose. Izgleda da je ovo ipak bilo malo vremena da se spremi. Svaka cast i za ovo naravno, ali tanko je to bas. Ocekivao sam nekako bolje
Pirat:
struk ti izgleda siroko jer je Kevin preskakao leg day :) tj. uopste ga nije ni imao :) pa dobro kao sto je neko ovde rekao to je radjeno u marketinske svrhe i jbg , medjutim to sto je on uradio sa 52 godine...
SlobodanS:
--- Citat: pirat Septembar 17, 2016, 12:02:02 posle podne ---struk ti izgleda siroko jer je Kevin preskakao leg day :) tj. uopste ga nije ni imao
--- Kraj citata ---
Ne.
To je zato delom sto je pokusao da uradi nesto za 5 meseci,cak iako ruka oce,noge su mnogo velika stvar i njima treba vise vremena,kao recimo i ledjima koja su mu bila dosta losa..
A drugim delom to je zato sto je covek u petoj deceniji zivota i tada vec bilderi gube polako taj nozni "luk" i punocu i izgledaju kako izgledaju...
--- Citat: pirat Septembar 17, 2016, 12:02:02 posle podne --- medjutim to sto je on uradio sa 52 godine...
--- Kraj citata ---
Meni je smesno za jednog od najboljih(po nekima,ne meni,najbolji bilder) 90tih godina,da napravi takvu glupost i da 13 godina ne udje u teretanu i izgleda kao pekar/mlekar/apotekar i onda hoce za 5 meseci sa 50+ godina da izadje na najjace takmicenje u istoriji sporta... Dedi osim misica atrofirao i zdrav razum izgleda...
Pirat:
da da vidis, radio je noge ali nisu htele da rastu ... ima tu istine sigurno, preveliki zalogaj...
SlobodanS:
--- Citat: pirat Septembar 17, 2016, 01:34:03 posle podne ---da da vidis, radio je noge ali nisu htele da rastu ... ima tu istine sigurno, preveliki zalogaj...
--- Kraj citata ---
Ma i on sam je toga svestan,pa vrhunska atleta nije slep,zasto je u toku "priprema" kacio slike i ruku i ledja i svega,samo noge kao da nema... To se odmah primeti,ali eto,uradio je sta je uradio... :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju