Ostalo > Offtopic
Deset razloga da NE RADITE MASU!
Manojlovic Petar:
Ne mogu da dodjem do daha od smeha,kada sam procitao onaj deo o ajkuli...hahahahaahahahahahahahah snajka me gleda ko rtda.koji se smeje izpred monitora.. o boze.. :)
Milovan Ilic:
--- Citat: Sasa Dimitrijevic Maj 11, 2011, 06:34:43 pre podne ---Bez obzira na sve.. nisam ni citao.. ne morate da prozivate coveka.. Bez obzira i za njegov text ili za njegov izgled.. Nije lepo.. On je koliko se ja secam takodje clan ovog foruma.. Tako da nije lepo da ga sad prozivamo i zezamo..
--- Kraj citata ---
Uze mi rec iz usta Sale
Thor_ZR:
Moram da postavim jedno pitanje autoru texta: Kako da se bavim mojim omiljenim sportom - ronjenjem u moru a da ne nastradam od ajkule? Da napomenem prilicno sam mastan :D :D :D
Vandal:
--- Citat: Naturalni Maj 10, 2011, 05:43:57 posle podne ---svega ima na netu...
--- Kraj citata ---
Hvala Bogu pa od tebe ima "korisnih" stvari na netu
--- Citat: ela ela Maj 10, 2011, 10:29:40 posle podne ---Ma ja mislim da masu na palacinkama i krofnama jos uvek jedino radi autor teksta
sto se moze videti po njegovom izgledu.
Zato-kad dzarate po netu gledajte ko pise-zna biti beskrajno zabavno ;D
--- Kraj citata ---
A kad vec dzaras na netu pogledaj i ostale tekstove sto je pisao autor pa ces videti da njegovo znanje neces stici za nekoliko svetlosnih godina
filip85:
Koliko se moglo videti po onoj jednoj slici koja je bila ovde na temi, autor očigledno ni sam ne poštuje tih "10 razloga" jer mu se BF odavno već oteo kontroli.
A ta lean masa lepo zvuči u teoriji, ali u praksi se obično svede na stagniranje. Što ne znači da masu treba raditi sa pljeskavicama, burecima i ostalim junkom, ali raditi masu i očekivati mišićni prirast a da se i dalje vide sve separacije, vaskularnost i 6pack kao u vrhuncu definicije je, po mom iskustvu, u najvećem broju slučajeva tapkanje u mestu,.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju